Ons nieuwe logo

Tiende vestiging Doppio Espresso (Misset)

Tiende vestiging Doppio Espresso

Het van oorsprong Groningse Doppio Espresso opende vorige week haar tiende vestiging, in Gouda. Daarmee komt het aantal nieuw geopende vestigingen in 2011 al op vier. Later dit jaar volgen nog openingen in Leiden en Leeuwarden.
front-doppio-groningen-misset

Doppio Espresso startte in 2007 aan de Groningse Brugstraat. Het winnen van de AD koffietest in 2008 gaf de jonge keten een vliegende start, waarna in 2009 en 2010 vijf vestigingen bijkwamen. In 2010 won Doppio de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden.

Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh willen de komende twee jaar doorgroeien naar twintig vestigingen in Nederland, een ambitie die ze al in 2008 uitspraken. Momenteel wordt er gezocht naar locaties in Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht en Noord- en Zuidholland.

Doppio werkt op basis van franchise en heeft haar eigen opleidingscentrum in Joure.

Misset Horeca

Spring e's in the air Actie!

Het is lente; de iced cappuccino, iced caramel macchiato en z'n vriendjes zijn weer terug van weggeweest! Om dat te vieren was er een actie op facebook.com/doppio De winnaar kreeg een parachutesprong!

Spring-facebook-actie2

Just opened: Doppio Espresso Enschede

Arthur heeft onlangs de deuren geopend van alweer de achtste vestiging van Doppio Espresso. Deze vestiging ligt prachtig op het van Loenshof en krijgt in de lente een mooi terras.

enschede-sepia

Persbericht: Vestiging Enschede begin maart open.

Persbericht
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doppio Espresso begin maart open in Enschede

4 maart a.s. gaat in Enschede de achtste Doppio Espresso  open. Doppio Espresso onderscheidt zich in kwaliteit en beleving. Het assortiment bestaat naast koffie en thee van de hoogste kwaliteit uit zoetwaren, deegwaren en een lunchkaart met verse broodjes, salades en sandwiches. In de ochtend kunnen gasten er terecht voor een ontbijtje, krantje en een overheerlijke cappuccino of espresso.
Doppio Espresso is gevestigd aan het Van Loenshof 2 te Enschede. Gasten kunnen gebruik maken van gratis WiFi en het is een prima plek voor een zakelijke afspraak. Sinds 1 januari is er verbouwd in het voormalige pand van The Phonehouse en het resultaat mag er zijn. Een nieuwe voorpui en een compleet nieuwe inrichting.

Binnen zijn voldoende zitplaatsen en in de zomer is er een ruim terras waar zo’n 40 gasten kunnen plaatsnemen om ook buiten te genieten van een heerlijke cappuccino of iced coffee.

De maand maart wordt gebruikt om in te werken en de gasten kennis te laten maken met Doppio Espresso. Op 1 april is er een feestelijke opening met tal van acties voor de inwoners van Twente. Op vrijdag 4 maart zal er de hele dag gratis cappuccino geschonken worden om de inwoners van Enschede de heerlijke smaken van Doppio Espresso te laten ervaren.

De afgelopen jaren heeft Doppio Espresso laten zien dat het thuishoort in koffieminnend Nederland. In 2008 was het bedrijf winnaar van de AD Nationale Koffietest en in 2010 won het de Publieks- én Juryprijs bij de Jonge Ondernemersprijs. De komende jaren verwacht Doppio Espresso te groeien naar 20 vestigingen in Nederland.

Met veel enthousiasme beginnen de ondernemers achter Doppio Espresso Enschede aan een nieuwe uitdaging waarbij zij en hun enthousiaste team de gasten elke dag zullen meenemen in een unieke smaakbeleving.

 

Note redactie: voor inlichtingen kunt u bellen met Arthur Hein, 053 – 7501186

Doppio Espresso opent achtste vestiging (Misset)

Achtste Doppio Espresso voor Enschede

In Enschede gaat binnenkort de achtste vestiging van koffieketen Doppio Espresso open. De koffieketen van Jonathan Teoh wil groeien naar twintig zaken in Nederland.
 

De achtste Doppio-locatie gaat op 4 maart open aan het Van Loenshof in Enschede. De locatie beschikt over gratis WiFi zodat ook zakelijke gasten er terecht kunnen.

Naast de plaatsen binnen krijgt Doppio Enschede een terras met veertig stoelen. Gasten kunnen hier plaats nemen voor koffie, thee, zoetwaren, deegwaren of een complete lunch of ontbijt.

Op de openingsdag – 4 maart - schenkt ondernemer Arthur Hein de gehele dag gratis cappuccino. De officiële opening is gepland op 1 april. Daarna volgend er acties voor de inwoners van Twente.

Recent opende Doppio Espresso ook in Hilversum. Overige vestigingen zitten bijvoorbeeld in Groningen, Alkmaar, Rotterdam en Utrecht.

Link naar het artikel

Doppio Espresso is open in Hilversum

Op 25 februari j.l. opende Raymond Post in Hilversum de zevende vestiging van Doppio Espresso in Nederland. Om de opening extra luister bij te zetten werd er 25 februari de hele dag gratis cappuccino geschonken.

hilversum-WEB-button

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8