Ons nieuwe logo

Doppio Espresso opent 20ste vestiging in Hoofddorp

Begin januari heeft de espressobarketen Doppio Espresso haar deuren geopend aan het Dik Tromplein in hartje centrum van winkelstad Hoofddorp, waarmee de teller op twintig vestigingen komt. Doppio Espresso is gevestigd in een stijlvol vrijstaand pand in Hoofddorp. Aan de lange leestafel binnen kunnen gasten genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. De gezellige lounge zitjes zijn perfect om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. 

Niels van Stek, ondernemer van Doppio Espresso Hoofddorp, legt de focus op kwaliteit: "Om de beste te willen zijn werken we met kwalitatieve goede producten en besteden we veel zorg aan onze dranken. Hier is het niet simpelweg een knop indrukken en klaar, maar alles wordt ambachtelijk gemaakt." Naast een uitgebreid koffie assortiment, biedt Doppio Espresso exclusieve theeën, gebak, verse sappen en rijk belegde broodjes.

Doppio Hoofddorp

 

Bron: De Nationale Franchise & Formule brief - Dinsdag 8 januari 2013

http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/NEWS125779DOPPIOFRANCHISE.htm

De lekkerste koffie en cappuccino in Breda haal je bij Doppio Espresso

ETEN & DRINKEN  |   10 december 2012   |   reageer  |   Door Anouk Bogaarts, dichtbijredacteur

BREDA - Eind juni heeft Doppio Espresso haar deuren geopend op de grote markt in hartje centrum van het bruisende en Bourgondische Breda. Bij Doppio Breda is koffie niet zomaar een bakje koffie, maar een beleving of misschien zelfs wel een cultuur op zich. Ze staan garant voor de lekkerste koffie’s en cappuccino’s.

Het kan zijn dat je al bekend bent met Doppio, want de vestiging in Breda is een van de twintig Doppio-vestigingen in Nederland. Doppio Espresso is niet de grootste en dat is ook niet het doel. Doppio Espresso wil wel de beste zijn.  Een kop koffie met de pure smaak van italië is wat Doppio Espresso jou wilt bieden. 

Als je de zaak binnen loopt waan je je in Italië. Niet alleen door de uitstraling, maar mede door de speciale  “Doppio-huisboon”, deze boon wordt in het noorden van Italië speciaal voor alle Doppio-vestigingen gebrand en hiermee serveren ze de beste cappuccino’s en espresso’s van Breda!

Tamara, de ondernemer van Doppia Breda, zegt; “om de beste te willen zijn van de klas werken we met kwalitatieve goede producten en besteden we heel veel zorg aan onze dranken. Het is niet zomaar een bakkie koffie zetten wat we doen. Een goede espresso of cappuccino moet aan een aantal voorwaarden voldoen, bijvoorbeeld een extractietijd van 24 seconden en de melk wordt niet warmer gemaakt dan 65 graden. Hier is het niet simpelweg een knop indrukken en klaar, maar alles wordt ambachtelijk gemaakt.” 

Naast diverse koffie’s en thee’s kun je er ook terecht voor een heerlijke lunch. Alle lunches worden net als de koffie’s ambachtelijk gemaakt  met onder andere diverse vleeswaren vanuit Italië. Eén van Tamara’s favoriete broodjes is de BLT-sandwich: heerlijk vers gebakken brood, met hierop buffelmozzarella, tomaat, basilicum en panchetta om het geheel af te maken.

Iedereen is van harte welkom bij Doppio Espresso Breda. De dranken- en lunchkaart is geschikt voor zowel jong en oud. Zelfs aan de jongste gasten is gedacht, voor de kleintjes staat er een babyccino (ook frisdranken)  op de kaart en ook niet-koffie-drinkers kunnen uitstekend terecht bij Doppio Espresso Breda. Er is gratis wifi, dus kom gewoon een keertje buiten de deur werken of studeren onder het genot van een voortreffelijke koffie.

Bron:http://www.dichtbij.nl/breda/eten-en-drinken/artikel/2563014/de-lekkerste-koffie-en-cappuccino-in-breda-haal-je-bij-doppio-espresso.aspx 

Andy van der Meijde signeert in Doppio Espresso Assen

Assen - Ex-profvoetballer Andy van der Meijde (Ajax, Inter Milaan, Everton, PSV,17-voudig international) was gisteren te gast bij Doppio Espresso/Bruna in warenhuis Vanderveen in Assen om zijn bestsellerGeenGenade te bespreken en te signeren. Een fascinerende biografie die bol staat van seks, drank en drugs, waaraan de carrière van de getalenteerde rechtsbuiten uiteindelijk te vroeg ten onder ging.

Boekpresentatie Andy van der Meijde groot succes

Zondag 2 december presenteerde Andy van der Meijde zijn biografie bij Doppio Espresso Assen. Deze beruchte profvoetballer heeft onder andere gespeeld bij Ajax, PSV en recentelijk bij WKE Emmen. Zijn biografie verschijnt binnenkort bij uitgeverij VI. Nog nooit was een profvoetballer zo openhartig. Gisteren ging hij met een ieder in gesprek in Doppio Espresso onder het mom van "Op de koffie bij...Andy". Hij werd geinterviewd en alle fans en belangstellenden konden vragen stellen en met hem in gesprek gaan. Het was een groot succes; het roemruchte boek trok veel belangstellenden!

Lees meer

Doppio ook in Sneek en Drachten

door BUREAUREDACTIE FRIES JOURNAAL | Dinsdag 6 november 2012 | Editie: 69 | november december 2012

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso groeit razendsnel. Eind september van dit jaar werd een vestiging geopend in het historisch centrum van Sneek en een in het centrum van Drachten, waarmee de teller op negentien komt. De Sneker zaak is gevestigd in de oude drukkerij Brandenburgh. Grada Bodewes en haar man Henk de Jong zijn de eigenaren van het hoekpand en zijn er een Doppio-filiaal in begonnen, waar naast kwalitatief superieure koffie ook exclusieve broodjes verkocht worden. 

Ook voor gebak, broodjes en sappen kan men er terecht. Aan het Museumplein in Drachten zagen de eigenaren Peter van Eijl en Jonothan Teoh van de koffieketen een mooie gelegenheid bij de bibliotheek. Al lezend genieten de mensen daar van een espresso, cappuccino of een van de specials. Franchisenemer Rinke Booi runt daar de spressobar.

Met de komst van Doppio Espresso in Sneek en Drachten is de espressobarketen sterk vertegenwoordigd in Friesland. Ook in Joure en Leeuwarden kunnen mensen al genieten van een heerlijke kop koffie van Doppio Espresso. Doppio Espresso is vijf jaar geleden in Groningen begonnen.

Bron: http://www.friesjournaal.nl/archief/doppio-ook-in-sneek-en-drachten 

'New kid in town' meteen 'Best Barista in Town'

Auteur: door Jeroen Pol | dinsdag 30 oktober 2012 | 00:10

Gasten en personeel van Doppio waren gistermiddag maar wat trots toen Moniek Visser haar trofee die ze zojuist had gewonnen in de zaak aan de Korenstraat kwam showen. Haar man Charles Visser was het meest trots op de nieuwe Best Barista in Town. foto Cees Baars
APELDOORN - Op 2 juli ging het Apeldoornse filiaal van Doppio aan de Korenstraat open. Nog geen vier maanden later is uitbaatster Moniek Visser 'Best Barista in Town'. Ze won de titel tijdens de tweede editie van Koffie Masters.
 
Het was gisteren flink druk in Stadscafé Van Kinsbergen, waar werd bepaald wie de beste kopjes koffie in de Apeldoornse horeca bereidt. De jury had het volgens voorzitter Gerben Engelkes erg moeilijk gehad. Zonder een nummer twee te benoemen werd uit zijn woorden duidelijk dat ook de winnaar van vorig jaar, Brasserie Martins, in het juryberaad hoge ogen had gegooid.

Moniek Visser pinkte een traantje weg nadat de uitslag bekend werd. ,,Het was de afgelopen maanden keihard werken en heel veel leren. Het is een wereld waarin het op grammen, millimeters en seconden aankomt. Geweldig als dan blijkt dat je op de goede weg zit.''

Als speciale koffie bereidde Visser een Chaicinno: opgeschuimde Indische thee, met daarop espresso. 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8