Ons nieuwe logo

Utrecht

espressobar Espressobar koffie Verkoop koffiebonen

7dagen

7 dagen geopend

wifi Free WiFi
togo To Go thee Verkoop thee lunch Lunch easyparking Parking op dak
               

Doppio Espresso Utrecht - The Wall


vacature button

Wij heten u welkom in onze vestiging in the Wall, langs de A2 bij Leidscherijn.

Bij ons kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Door onze centrale ligging langs de A2, is onze locatie zeer geschikt voor zakelijke ontmoetingen op een centraal gelegen punt. Parkeren op ons ruime parkeerdek is de eerste 2 uur gratis. Elke dag hebben wij één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts of weer aan het werk te laten gaan. Graag doen we iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.

Elke werkdag staan we voor je klaar met ontbijt bestaande uit croissants met jam of kaas, vers geperste jus d’orange en heerlijke koffie. Voor een licht ontbijtje, die je ook snel (to go) mee kunt nemen onderweg naar werk, college of mee terug naar huis voor het lekkerste ontbijt op bed. Ben je liever je gelijk op de hoogte zijn van het nieuws; begin je dag dan ontspannen met een van onze kranten en espresso erbij. Wij helpen je graag de dag goed te beginnen.

Onze drielaagse Italiaanse Tosti is altijd een goed idee; als laat ontbijt, middagsnack of lekkere lunch, hij kan altijd! Maar onze lunchkaart heeft veel meer te bieden zoals diverse rijk belegde broodjes, grilled sandwiches en salades. Met de lunch even op adem komen, zakelijke of een heerlijke lange lunch om bij te praten, wij staan altijd voor je klaar. Wil je iemand thuis of op kantoor verrassen met een geweldige lunch? Dat kan natuurlijk altijd, wij zorgen dat alles handig to-go is mee te nemen. Als je van te voren je bestelling telefonisch doorgeeft zorgen we dat het klaar staat. In overleg is er de mogelijkheid om grotere bestellingen te laten bezorgen.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi en een voldoende stopcontacten.

De zoetekauw kan bij ons ook zijn hart ophalen; onze gebaksvitrine is dagelijks gevuld met een wisselend assortiment van taart, muffins en cookies.

Passie, kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop. Wij staan dan ook altijd open voor leuke ideeën en samenwerkingen. Heb jij bijvoorbeeld een tof idee voor een koffiecreatie of leuke actie? Laat het ons weten! Dan kunnen we samen kijken of het een tof Doppio-waardig en haalbaar idee is.

Onze vestiging is trainingsvestiging voor nieuwe Doppio ondernemers. Nieuwe ondernemers volgen een traject van 6 weken waarin ze alles van ons leren over onze mooie producten. Als je hier meer over wilt weten, vraag het dan gerust aan de betreffende ondernemer!

Kortom, wij zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek, opleidingsplek en relaxplek in één. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch én natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op je gezicht toveren.

  

Get social

doppio social media icons instagram

Locatie

Doppio Espresso Utrecht
Hertogswetering 183 A
3543 AS Utrecht
Tel: 030 200 01 64
b.g.g.: 0513 419363 (hoofdkantoor)

bel ons       

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          

    

 

 

 

Doppio Utrecht The Wall plattegrond

 

 

 

Openingstijden* 

       
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

*) De openingstijden kunnen wijzigen 

Ontspannen werken, lekker lunchen 

Bent u op zoek naar een locatie om te (net)werken onder het genot van de beste koffie, dan kunt u bij ons terecht. Ook is onze locatie door zijn ruime opzet en ligging aan de A2 geschikt voor zakelijke ontmoetingen. U kunt hiervoor een tafel reserveren en uw wensen kenbaar maken. Heeft u weinig tijd om te lunchen? Bekijk onze menukaart online en geef uw bestelling telefonisch aan ons door. Wij zorgen dat uw bestelling op het afgesproken tijdstip klaar staat.
button menukaart pdf 1

Doppio Utrecht The Wall interieur

 

 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8