Ons nieuwe logo

Doppio keten wint ondernemersprijs (Friesch Dagblad)

 
Leeuwarden - Jonathan Teoh uit Joure is gisteravond uitgeroepen tot de jonge ondernemer van het jaar van het Noorden. De oprichter van Doppio espressobars werd daarnaast ook Friese jonge ondernemer van het jaar en kreeg bovendien de publieksprijs toegewezen. De prijzen werden uitgereikt in het WTC-hotel in Leeuwarden door de noordelijke afdelingen van het Jong Bedrijven Netwerk.
Samen met Peter van Eijl (25) verovert het Jouster duo de koffiemarkt. In augustus opende de vierde vestiging haar deuren in de Utrechtse Shopping Mall. Volgend jaar is Leeuwarden aan de beurt op het Zaailand. En er wordt ook een vestiging geopend in Joure, waar tevens het hoofdkantoor staat.
Doppio Espresso is afgeleid van ‘dubbel’ en refereert aan de dubbele espresso die in Italië zo populair is. In de vestigingen van de Doppio Espresso, waar zowel koffie, thee als broodjes worden geserveerd en afgehaald, is het Italiaanse accent merkbaar in het hippe interieur en de mooie spullen. Maar ook in de inhoud van het kopje, want de exclusieve koffiebonen en theebladeren worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd.
De koffieketen moet nog sterk gaan groeien vinden de eigenaren. Vestigingen in Haarlem, Hilversum en Utrecht zijn de bedoeling. ,,Ons doel is om twintig zaken in vijf jaar tijd op te zetten. In franchisevorm, want dat kunnen we zelf natuurlijk nooit allemaal in de hand houden”, vertelde Van Eijl eerder in een interview in deze krant.

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8