Ons nieuwe logo

Amsterdam - Kinkerstraat

espressobar Espressobar koffie Verkoop koffiebonen

koffiemachines grijs

Verkoop koffiemachines

wifi Free WiFi
togo To Go thee Verkoop thee onderhoudsmiddelen grijs Verkoop onderhouds-producten 7dagen 7 dagen geopend
lunch Lunch    
     

Doppio Espresso Amsterdam 

vacature button

Met spoed gevraagd:

  • Enthousiaste medewerkers die van koffiedrinken een unieke beleving maken! Meerdere posities vacant. 
  • All round medewerker die (op termijn) opgeleid wil worden tot barista, 24 - 32 uur per week.

Wij zoeken diverse enthousiaste medewerkers en een all round medewerker die (op termijn) opgeleid wil worden tot barista. Maak jij van koffiedrinken een unieke beleving, kan je met een dienblad lopen en weet je van stevig aanpakken/doorlopen? En ben zowel doordeweeks als in het weekend flexibele uren beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk hier voor meer informatie of mail direct je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop binnen in onze zaak!

„We love to make coffee for the city that loves to drink it”

Vanaf oktober 2015 staan wij in Amsterdam klaar om jouw favoriete koffie te maken. Bij ons kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Kortom jouw centrale plek in de buurt. Elke dag hebben wij één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Graag doen we iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.

Elke werkdag staan we voor je klaar met ontbijt bestaande uit croissants met jam of kaas, yoghurt met muesli, vers geperste jus d’orange en heerlijke koffie. Voor een licht ontbijtje, die je ook snel (to go) mee kunt nemen onderweg naar werk, college of mee terug naar huis voor het lekkerste ontbijt op bed. Ben je liever je gelijk op de hoogte zijn van het nieuws; begin je dag dan ontspannen met een van onze kranten en espresso erbij. Wij helpen je graag de dag goed te beginnen.

Onze drielaagse Italiaanse Tosti is altijd een goed idee; als laat ontbijt, middagsnack of lekkere lunch, hij kan altijd! Maar onze lunchkaart heeft veel meer te bieden zoals diverse rijk belegde broodjes, grilled sandwiches en salades. Met de lunch even op adem komen, zakelijke of een heerlijke lange lunch om bij te praten, wij staan altijd voor je klaar. Wil je iemand thuis, in het park of op kantoor verrassen met een geweldige lunch? Dat kan natuurlijk altijd, wij zorgen dat alles handig to-go is mee te nemen.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten!!!

,,Happiness is homemade… and a little by us”

De zoetekauw kan bij ons ook zijn hart ophalen; onze gebaksvitrine is dagelijks gevuld met een wisselend assortiment van taart, muffins en cookies. 

Passie, kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop. Wij staan dan ook altijd open voor leuke ideeën en samenwerkingen. Heb jij bijvoorbeeld een tof idee voor een koffiecreatie of leuke actie? Laat het ons weten! Dan kunnen we samen kijken of het een tof doppio-waardig en haalbaar idee is.

Kortom, wij zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en chillplek in één. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch én natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op je gezicht toveren.

Wij kijken er nu al naar uit om jouw snel (weer) jouw favoriete koffie te mogen maken (en je uit te dagen in je koffie wereld)!

Bekijk hier onze menukaart

button menukaart pdf 1

Tot snel! 

Get Social 

doppio social media icons facebook doppio social media icons instagram

Voor de hoognodige Doppio-info of gewoon af en toe een glimlach, kijk eens op:

Locatie

Doppio Espresso Amsterdam
Kinkerstraat 173
1053 DP Amsterdam

Tel: 020 - 214 91 25
b.g.g.: 0513 - 41 93 63 (hoofdkantoor)                          

 

      

 

 Doppio plattegrond kinkerstraat

Openingstijden*

       
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00

*) De openingstijden kunnen wijzigen

Onze SCAE gecertificeerde baristi

  • Annette
  • Eric
  • Renee
  • Roos
  • Art 

  2018 Art Roos baristikopie

Ons team bestaat uit mensen met een passie voor koffie & thee. Onze baristi zorgen voor de lekkerste koffie, voorzien jou desgewenst van een advies en zorgen ervoor dat jij ontspannen kunt genieten van je bezoek aan Doppio Espresso. Wij zijn pas tevreden als jouw “Doppio beleving” optimaal is.

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8