Ons nieuwe logo

Doppio Espresso opent vestiging in Hilversum

Op 25 februari as. opent in Hilversum de zevende vestiging van Doppio Espresso in Nederland. Doppio Espresso onderscheidt zich in kwaliteit en beleving. Het assortiment bestaat naast koffie en thee van de hoogste kwaliteit uit zoetwaren, deegwaren en een lunchkaart met verse broodjes, salades en sandwiches. In de ochtend kunnen gasten er terecht voor een ontbijtje, krantje en een overheerlijke cappuccino of espresso.

Doppio Espresso biedt haar gasten gratis onbeperkt Wi-Fi aan en is het een uitstekende plek om te werken of een zakelijke afspraak te hebben.
Om de opening extra luister bij te zetten zal er 25 februari de hele dag gratis cappuccino worden geschonken. Zo kan iedereen kennismaken met de overheerlijke producten van Doppio Espresso.

Doppio Espresso is gevestigd aan de ‘s Gravelandseweg 14 te Hilversum. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid en parkeergarages de Gooise Brink en City parking liggen op loopafstand. In de zomer kunnen gasten ook op het zonnige terras genieten van koffie, thee en lunchgerechten.
Ook is er een boardroom waar 4 tot 12 personen in een mooie setting met goede koffie, thee en eventueel een lunch kunnen vergaderen of elkaar kunnen ontmoeten. Ideaal voor een presentatie, kennismakingsgesprek of brainstormsessie buiten kantoor.

De afgelopen jaren heeft Doppio Espresso laten zien dat het thuishoort in koffieminnend Nederland. In 2008 was het bedrijf winnaar van de AD Nationale Koffietest en in 2010 won het de Publieks- én Juryprijs bij de Jonge Ondernemersprijs. De komende jaren verwacht Doppio Espresso te groeien naar 20 vestigingen in Nederland.

De ondernemer achter Doppio Espresso Hilversum is Raymond Post. Met veel enthousiasme begint hij aan een nieuw avontuur waarbij hij de gasten elke dag mee zal nemen in een unieke smaakbeleving.

 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8