Ons nieuwe logo

Jonathan Teoh van Doppio Espresso driemaal prijswinnaar Jop 2010 (franchiseformules.nl)

Nieuws - Food


Jonathan Teoh van Doppio Espresso driemaal prijswinnaar JOP 2010

logo doppio espresso

Tijdens de finaleavond van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010, die gisteravond plaatsvond in het WTC Hotel te Leeuwarden, wonnen drie ondernemers een prijs: Iben van Pardon van Metsens in Assen won dé Jonge Ondernemersprijs van Drenthe 2010, Sander Prinsen van Storm Marketing Consultants in Groningen won dé Jonge Ondernemersprijs van Groningen 2010 en Jonathan Teoh van Doppio Espresso in Joure won maar liefst drie prijzen: dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden, dé Jonge Ondernemersprijs van Fryslân en de publieksprijs.

De finaleavond van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010 (JOP) werd bezocht door circa 450 mensen en vond plaats in de setting van het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’. Lucky Fonz III verbond de verschillende onderdelen van de avond met muzikale improvisaties op piano en gitaar aan elkaar. Klaas Jansma verzorgde op geheel eigen wijze de presentatie van de avond.
Het avondvullende programma begon met een welkom van Burgemeester Ferd Crone. Daarna presenteerden alle 9 finalisten zich in 1 minuut op een zeepkist. Vervolgens maakte juryvoorzitter Robert Veenstra de provinciewinnaars bekend. Iben van Pardon van Metsens in Assen won dé Jonge Ondernemersprijs van Drenthe 2010, Sander Prinsen van Storm Marketing Consultants in Groningen won dé Jonge Ondernemersprijs van Groningen 2010 en Jonathan Teoh van Doppio Espresso in Joure won dé Jonge Ondernemersprijs van Fryslân. Vervolgens bepaalde het publiek via sms dat Jonathan Teoh van Doppio Espresso ook de publieksprijs won. En daarna overhandigde Robert Veenstra Jonathan Teoh eveneens de overkoepelende prijs, dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010.

Beoordeling

De eindbeoordeling per finalist komt tot stand door een aantal onderdelen: het aanmeldformulier, de presentatie tijdens de halve finale op 15 september, de presentatie op de bijeenkomsten van onder andere de Jonge Bedrijven Netwerken (JBN’s) en de Open Coffeeclub ochtenden in de drie provincies, het aantal dat zij kregen voorafgaand aan de finaleavond en de presentatie tijdens de finale van JOP2010. Voor de beoordeling hanteert de jury een puntensysteem. Elke deelnemer wordt beoordeeld op: durf, commerciële formule, visie, strategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen, creativiteit, daadkracht, ambitie en plezier.

Over Doppio Espresso

Doppio Espresso onderscheidt zich door de kwaliteit van de producten en service. In een stijlvol vormgegeven interieur kunnen hun gasten genieten van de romigste cappuccino’s, heerlijkste theeën en verse lunches. Doppio werkt nauw samen met Italiaanse koffiebranders en thee-melangeurs. Ze wil haar passie voor het pure product overbrengen op de gasten. Grondstof, kennis en gereedschap is de basis van het Doppio-concept. Doppio heeft een hoofdkantoor in Joure, 5 espresso bars verspreid over het land, 45 personeelsleden en is opgericht in 2009.

StormMC

Storm Marketing Consultants speelt in op de toenemende omvang en invloed van internet en helpt haar klanten hier optimaal mee omgaan. Dit doet Storm door hun resultaatgerichte online marketinggedachte te vertalen in nieuwe en bestaande marketingkanalen. Storm werkt voor toonaangevende klanten als Het Wereld Natuurfonds, Essent, ING Bank, Centraal Beheer en Pink Ribbon.

Naast de adviestak heeft Storm ook een Academy. Storm Academy richt zich op het effectief en resultaatgericht trainen van marketeers.

Storm Marketing Consultants heeft 30 medewerkers en is opgericht in 2006.

Metsens

Metsens is een softwarebedrijf uit Assen, dat een eenvoudig en goedkoop energiemonitoringsysteem heeft ontwikkeld voor particulieren en het bedrijfsleven. Hiermee is het mogelijk om per maand, per dag en per uur, via de pc, het bedrijfsnetwerk of een smartphone te volgen wat het verbruik is of kosten zijn van gas, water, electra (GWE).

Metsens heeft 7 medewerkers en is opgericht in 2009.

Over de JOP

De Stichting Dé Jonge Ondernemers Prijs (JOP) is in 2002 opgericht door het Jonge Bedrijven Netwerk Groningen, Jonge Bedrijven Netwerk Fryslan en Jonge Bedrijven Netwerk Drenthe. Met het uitreiken van deze prijs wil de organisatie veelbelovende ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe een extra stimulans geven. De prijs geeft de winnaar de erkenning als jonge ondernemer. Bovendien onderscheidt hij of zij zich hiermee van andere ondernemers. Tot de sponsoren van JOP2010 behoren onder meer de Kamers van Koophandel Noord-Nederland, de gemeenten Assen, Groningen en Leeuwarden, de Provincie Fryslân, NDC Mediagroep en TRES internet.

Bron: Liwwadders.nl


Vrijdag, 26 November 2010

Link naar het artikel

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8