Ons nieuwe logo

Doppio Espresso succesvol in Koffie Top 100

Maandag 9 september is bekendgemaakt dat Doppio Espresso de beste espressobarketen van Nederland is. De espressobarketen komt maar liefst vier keer voor in de Misset Horeca Koffie Top 100. De vestigingen in Arnhem, Hilversum, Joure en Zwolle hebben een notering in de Koffie Top 100 behaald. Met dit resultaat mag Doppio Espresso zich de beste espressobarketen van Nederland noemen. 

Opgepakt in de media:

 

Beat the Heat

Espressobarketen Doppio Espresso komt deze zomer met nieuwe zomerdranken op de kaart. Verfrissende alcoholvrije cocktails en verrassende iced coffees! 

Enkele weken geleden werd het hoofdkantoor van Doppio Espresso door de Beverage Innovation Director van Monin (het merk van de professionele (koffie)siropen) bezocht. Na een inspirerende “jamsessie” tussen Doppio Espresso en Monin, zijn er 5 zomerse alcoholvrije cocktails en iced coffees gecreëerd met de smaken Salted Caramel, Moijto Mint, Raspberry, Macaron en Elder Flower. IJswater, vers fruit, een takje munt erbij en genieten maar.

Bron: koffieTcacao

Zeker drie genomineerden in Arnhem voor Koffie Top 100

Gratis Doppio Espresso koffie voor Jouster brandweer

Gepubliceerd op 3 juni, 2013

JOURE:  Afgelopen nacht werden de brandweerlieden om 5.00 uur van Joure opgepiept voor een automatisch alarm bij het hoofdkantoor van Doppio Espresso aan de Nipkowweg. Samen met de eigenaar gingen de brandweermannen een inspectie doen in het pand. Gelukkig viel het mee en bleek het een communicatiefout te zijn.

Omdat de brandweermedewerkers er in de nacht uit moesten nam de eigenaar contact op met de brandweer van Joure. Ook ging er een twitter bericht uit. Voor de brandweermedewerkers die vannacht hun bed uit moesten staat er vandaag gratis een kop heerlijke koffie  klaar in de vestiging aan de Midstraat in Joure.

Bron: http://www.flitsnieuws.nl/index.php?p=68984%2Fgratis-doppio-espresso-koffie-voor-jouster-brandweer%2F

Save a bunny, eat chocolate

Paaschocolade van Simply: save a bunny, eat chocolate!

culy


We schreven al eerder over Simply Chocolate (het heerlijke chocolademerk dat je onder andere kunt vinden bij de winkels van Doppio Espresso. Ook het paasassortiment van dit merk willen we jullie niet onthouden!

“The best of Easter is chocolate” aldus Simply Chocolate. “Pasen en chocolade zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie Pasen zegt, zegt chocolade!” Het merk onderscheidt zich naast de uitgesproken smaken, door de originele naamgeving; een groot ei voor de echte chocolate lovers met een statement als ‘More Yummy, Less Bunny’ of een box met bonbons én eitjes met de titel ‘YES.NO.YES.NO.YES’. Funny!
Ook zo fijn: de (fair trade!) chocolade wordt op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt en is puur natuur; dus geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De bijzondere natuurlijke ingrediënten en de chocolade bepalen de smaak.

Culy ontdekt…

Wij zijn fan van deze lijn! Niet alleen is de verpakking lekker fel én luxe en zijn de teksten grappig, de smaak is vooral héél erg goed. Vooral de marsepein gevulde chocolade-eitjes konden ons bekoren. Zo lekker!

De paascollectie is verkrijgbaar bij Doppio Espresso Arnhem, Groningen, Hilversum, Joure & Utrecht.

Bron: http://www.culy.nl/inspiratie/paaschocolade-van-simply-save-a-bunny-eat-chocolate/

Doppio Espresso 'hotspot'

Culy.nl, dé culinaire website die als doel heeft haar bezoekers te verrassen met het mooiste op culinair gebied uit de gehele wereld, of dat nu aan de andere kant van de aarde is, of gewoon om de hoek in Nederland, selecteert voor haar bezoekers de beste Hotspots in elke regio en Doppio Espresso staat daar tussen: 

"Inmiddels zijn er zo'n 20 vestigingen van Doppio Espresso, maar het filiaal in Hilversum blijft favoriet. Daarnaast werd Doppio Espresso Hilversumer in 2012 door de publieksjury van Misset Horeca verkozen tot de beste espressobar van Nederland. Vanzelfsprekend kan je hier terecht voor de lekkerste espresso's, maar hun cappuccino's, lattes en macciato's zijn ook niet te versmaden."

Bron: http://www.culy.nl/culyhotspots/doppio-espresso/?regio=&soort=47&opt= 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8