Ons nieuwe logo

Doppio Espresso twee keer beste van de provincie

Doppio Espresso Hilversum mag zich de beste koffiezaak van Noord-Holland noemen en Zwolle is de beste koffiezaak van Overijssel. Negen verschillende provincies komen al terug in de top-10, waarmee de top van de lijst mooi landelijk gespreid is. Alleen Limburg heeft twee bedrijven bij de beste tien. Hieronder de lijst:

Provincie Bedrijf, plaats Positie
Drenthe Bella Sardegna, Roden 74
Flevoland IJspressi, Almere 3
Friesland 't Smelnehûs, Drachten 8
Gelderland Semmelink, Lochem 4
Groningen 't Feithhuis, Groningen 9
Limburg Café la Clé, Maastricht 6
Noord-Brabant Coffeelovers Van Piere, Eindhoven 10
Noord-Holland Doppio Espresso, Hilversum 5
Overijssel Doppio Espresso, Zwolle 34
Utrecht The Village Coffee & Music 1
Zeeland Pays de Mer, Terneuzen 57
Zuid-Holland Vienna Konditorei, Den Haag 2

bron: http://www.missethoreca.nl/Cafe/Nieuws/2013/9/Koffie-Top-100-2013-de-besten-per-provincie-1358240W/?dossier=64664&widgetid=0 

Doppio Espresso doet mee aan 'uitgestelde koffie'

Doppio Espresso sponsort zaterdag 14 september de koffie op het Beursplein tijdens de viering van het tienjarig jubileum van Straatpastoraat Amsterdam.

Het principe van uitgestelde koffie is heel eenvoudig: je koopt van tevoren een kop koffie voor iemand die het niet kan betalen. Je weet dus vooraf niet precies voor wie je bestelt. Doppio Espresso vindt het een mooie gedachte om uitgestelde producten te kopen voor de minder gefortuneerde medemens en te laten zien dat je om anderen geeft. Daarom sponsort Doppio Espresso de koffie tijdens het jubileum van het Straatpastoraat. Het Straatpastoraat is dé plek voor mensen die bekend zijn met het leven op straat. Er is de ruimte om ervaringen uit te wisselen, er is aandacht voor bezinning, kunst en cultuur. Dus koop zaterdag 14 september een extra kopje “uitgestelde” koffie en doneer het bakje troost aan iemand die het niet kan betalen. 

Doppio Espresso succesvol in Koffie Top 100

Maandag 9 september is bekendgemaakt dat Doppio Espresso de beste espressobarketen van Nederland is. De espressobarketen komt maar liefst vier keer voor in de Misset Horeca Koffie Top 100. De vestigingen in Arnhem, Hilversum, Joure en Zwolle hebben een notering in de Koffie Top 100 behaald. Met dit resultaat mag Doppio Espresso zich de beste espressobarketen van Nederland noemen. 

Opgepakt in de media:

 

Beat the Heat

Espressobarketen Doppio Espresso komt deze zomer met nieuwe zomerdranken op de kaart. Verfrissende alcoholvrije cocktails en verrassende iced coffees! 

Enkele weken geleden werd het hoofdkantoor van Doppio Espresso door de Beverage Innovation Director van Monin (het merk van de professionele (koffie)siropen) bezocht. Na een inspirerende “jamsessie” tussen Doppio Espresso en Monin, zijn er 5 zomerse alcoholvrije cocktails en iced coffees gecreëerd met de smaken Salted Caramel, Moijto Mint, Raspberry, Macaron en Elder Flower. IJswater, vers fruit, een takje munt erbij en genieten maar.

Bron: koffieTcacao

Zeker drie genomineerden in Arnhem voor Koffie Top 100

Gratis Doppio Espresso koffie voor Jouster brandweer

Gepubliceerd op 3 juni, 2013

JOURE:  Afgelopen nacht werden de brandweerlieden om 5.00 uur van Joure opgepiept voor een automatisch alarm bij het hoofdkantoor van Doppio Espresso aan de Nipkowweg. Samen met de eigenaar gingen de brandweermannen een inspectie doen in het pand. Gelukkig viel het mee en bleek het een communicatiefout te zijn.

Omdat de brandweermedewerkers er in de nacht uit moesten nam de eigenaar contact op met de brandweer van Joure. Ook ging er een twitter bericht uit. Voor de brandweermedewerkers die vannacht hun bed uit moesten staat er vandaag gratis een kop heerlijke koffie  klaar in de vestiging aan de Midstraat in Joure.

Bron: http://www.flitsnieuws.nl/index.php?p=68984%2Fgratis-doppio-espresso-koffie-voor-jouster-brandweer%2F

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8