Ons nieuwe logo

Italiaanse sferen in Doppio Espresso (Libelle)

 

Bij Doppio – Italiaans voor dubbel – serveren vriendelijke barista’s de geurigste koffie espresso, cappuccino of macchiato.

 

We wanen ons bijna in Italië in dit heerlijke koffietentje. De echte “espresso” sfeer wordt hier zo goed mogelijk nageleefd. De koffiebranders komen rechtstreeks uit Italië, er wordt nauw samengewerkt met de theemelangeurs en alle gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk.

Barista’s
De barista’s hebben de techniek en de kennis in huis om een “perfect” kopje espresso te zetten. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel gastvrij. De barista’s zijn meer dan alleen maar serveerster, ze worden intern opgeleid waarbij veel aandacht wordt geschonken aan kennis over biologische, fairtrade en organische producten.

Ander lekkers
Deze espressobar serveert niet alleen koffie en thee. Ze hebben ook een uitgebreid assortiment muffins, brownies, taarten en gebak. Daarnaast is er een lunchkaart met lekkere broodjes gemaakt met verse producten.

6 vestigingen
De uitstraling van Doppio Espresso is warm en modern door haar oranje tinten. U kunt van Doppio genieten in zes plaatsen namelijk in Groningen, Alkmaar, Joure, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Behaalde prijzen

In 2008 was Doppio Espresso Groningen winnaar van de AD nationale koffietest en in 2010 werd Doppio Espresso verkozen tot beste Jonge Onderneming van Noord Nederland. Dit jaar nog zullen er twee Doppio Espresso vestigingen bijkomen in Hilversum en Enschede.

link naar het artikel

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8