Ons nieuwe logo

Italiaanse sferen in Doppio Espresso (Libelle)

 

Bij Doppio – Italiaans voor dubbel – serveren vriendelijke barista’s de geurigste koffie espresso, cappuccino of macchiato.

 

We wanen ons bijna in Italië in dit heerlijke koffietentje. De echte “espresso” sfeer wordt hier zo goed mogelijk nageleefd. De koffiebranders komen rechtstreeks uit Italië, er wordt nauw samengewerkt met de theemelangeurs en alle gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk.

Barista’s
De barista’s hebben de techniek en de kennis in huis om een “perfect” kopje espresso te zetten. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel gastvrij. De barista’s zijn meer dan alleen maar serveerster, ze worden intern opgeleid waarbij veel aandacht wordt geschonken aan kennis over biologische, fairtrade en organische producten.

Ander lekkers
Deze espressobar serveert niet alleen koffie en thee. Ze hebben ook een uitgebreid assortiment muffins, brownies, taarten en gebak. Daarnaast is er een lunchkaart met lekkere broodjes gemaakt met verse producten.

6 vestigingen
De uitstraling van Doppio Espresso is warm en modern door haar oranje tinten. U kunt van Doppio genieten in zes plaatsen namelijk in Groningen, Alkmaar, Joure, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Behaalde prijzen

In 2008 was Doppio Espresso Groningen winnaar van de AD nationale koffietest en in 2010 werd Doppio Espresso verkozen tot beste Jonge Onderneming van Noord Nederland. Dit jaar nog zullen er twee Doppio Espresso vestigingen bijkomen in Hilversum en Enschede.

link naar het artikel

Best of 2010 - Jouster koffieketen (LC)

Liefhebbers dromen ervan, Peter
van Eijl uit Joure doet het
gewoon: het uitbouwen van
een eigen reeks koffiezaken.
Doppio Espresso heeft ambitieuze
groeiplannen.

 


Artikel leeuwarder courant doppio

LC IN en UIT 2011

Volgens de Leeuwarder Courant raakt Doppio Espresso IN in 2011.

"Koffie halen we straks allemaal bij het succesvolle jonge bedrijf Doppio Espresso. De Senseo's en andere apparaten waar schuim uit komt dat naar koffie ruikt en naar plastic smaakt kunnen bij het klein chemisch afval."

 

Lees meer

Onze nieuwe vestiging in Joure

Onze trainingslocatie is een extra bijzondere vestiging waar, naast onze heerlijke espressoproducten, cookies en lunch ook veel Jura en BODUM te vinden is.

Joure interieur midstraat 7

Doppio in Libelle 12/2010

Time-out: Winterwandeling in Groningen

Gezien in Libelle 50 | 8-12-2010 | 11:13

Mooie plekjes, leuke adresjes, fijne aanbiedingen: er is nog zó veel te ontdekken in Nederland! Deze week: Langs hip design, lekkere koffie en het Groninger Museum tijdens de Winterwandeling in Groningen.

Wat cultuur tussendoor
Cultuurliefhebbers opgelet: op 19 december heropent het Groninger Museum – dat al een postmodernistisch kunstwerk op zich is – na een verbouwing met de tentoonstelling ‘Het onbekende Rusland’. Aan de hand van schilderijen en tekeningen belicht het ­museum het verhaal van de (kunst)historische band van Rusland met zijn zuiderburen, zoals Oezbekistan. Museumeiland 1, tel. 050-366 65 55, www.groningermuseum.nl.

De perfecte feest-outfit
Met het naderen van de feestdagen bereikt het aanbod aan zwierige jurkjes, fijne bloesjes en soepele sjaals zijn hoogtepunt. Bij Bellucci in de gezellige Folkingestraat hangt heel veel moois (kleding en sieraden) van Hoss ­Intropia, Drykorn en By Malene Birger. Folkingestraat 16, tel. 050-360 00 07, www.bellucci-exclusivelabels.nl.

Dubbelop
Bij Doppio – Italiaans voor dubbel – serveren vriendelijke barista’s de ­geurigste koffie van Grunn. Een lungo, espresso, cappuccino of macchiato, je zegt het maar! Brugstraat 6, tel. 050-360 00 69, www.doppio-espresso.nl.

Design van nu
Laat je niet misleiden door de historische gevel, want Nul50 staat tjokvol hip design! Naast meubels, ansichtkaarten, lampen en gadgets, kunt u hier ook ­terecht voor een kapstok in de vorm van een stoeltje, hand­gemaakte knuffels en kartonnen kerst­bomen. Brugstraat 3, tel. 050-318 00 03, www.nul50.nl.

Crème de la crème
Bijzondere geurtjes, kleurtjes en de beste spullen op het gebied van huidverzorging. De exclusieve producten van Skins Cosmetics zijn niet alleen helend voor de huid, maar ook een lust voor het oog door de prachtige potjes en flesjes waarin ze verpakt zijn. Zwanestraat 17, tel. 050-313 57 20, www.skins.nl.

Lekker winkeltje
Marsepein uit Duitsland, zuurstokken uit Zweden en nougat uit Frankrijk bij Het Hanze Huis weten ze wel wat lekker is. En een cadeautje uit deze winkel past ook prima onder de boom. A-Kerkhof 2, tel. 050-318 82 80, www.hethanzehuis.nl.

Wintersail
Afgelopen zomer ook zo genoten van Sail? Groningen doet het met WinterWelVaart dunnetjes over. Van 17 t/m 19 december dobberen de prachtigste historische schepen op de Groningse wateren en is er muziek, poëzie en kunst aan boord. Gratis en voor niets. www.winterwelvaart.nl.

P.S. Nog snel kerstcadeaus inslaan? Op 19 december is het koopzondag in Groningen.

Jonathan Teoh van Doppio Espresso driemaal prijswinnaar Jop 2010 (franchiseformules.nl)

Nieuws - Food


Jonathan Teoh van Doppio Espresso driemaal prijswinnaar JOP 2010

logo doppio espresso

Tijdens de finaleavond van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010, die gisteravond plaatsvond in het WTC Hotel te Leeuwarden, wonnen drie ondernemers een prijs: Iben van Pardon van Metsens in Assen won dé Jonge Ondernemersprijs van Drenthe 2010, Sander Prinsen van Storm Marketing Consultants in Groningen won dé Jonge Ondernemersprijs van Groningen 2010 en Jonathan Teoh van Doppio Espresso in Joure won maar liefst drie prijzen: dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden, dé Jonge Ondernemersprijs van Fryslân en de publieksprijs.

De finaleavond van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010 (JOP) werd bezocht door circa 450 mensen en vond plaats in de setting van het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’. Lucky Fonz III verbond de verschillende onderdelen van de avond met muzikale improvisaties op piano en gitaar aan elkaar. Klaas Jansma verzorgde op geheel eigen wijze de presentatie van de avond.
Het avondvullende programma begon met een welkom van Burgemeester Ferd Crone. Daarna presenteerden alle 9 finalisten zich in 1 minuut op een zeepkist. Vervolgens maakte juryvoorzitter Robert Veenstra de provinciewinnaars bekend. Iben van Pardon van Metsens in Assen won dé Jonge Ondernemersprijs van Drenthe 2010, Sander Prinsen van Storm Marketing Consultants in Groningen won dé Jonge Ondernemersprijs van Groningen 2010 en Jonathan Teoh van Doppio Espresso in Joure won dé Jonge Ondernemersprijs van Fryslân. Vervolgens bepaalde het publiek via sms dat Jonathan Teoh van Doppio Espresso ook de publieksprijs won. En daarna overhandigde Robert Veenstra Jonathan Teoh eveneens de overkoepelende prijs, dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010.

Beoordeling

De eindbeoordeling per finalist komt tot stand door een aantal onderdelen: het aanmeldformulier, de presentatie tijdens de halve finale op 15 september, de presentatie op de bijeenkomsten van onder andere de Jonge Bedrijven Netwerken (JBN’s) en de Open Coffeeclub ochtenden in de drie provincies, het aantal dat zij kregen voorafgaand aan de finaleavond en de presentatie tijdens de finale van JOP2010. Voor de beoordeling hanteert de jury een puntensysteem. Elke deelnemer wordt beoordeeld op: durf, commerciële formule, visie, strategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen, creativiteit, daadkracht, ambitie en plezier.

Over Doppio Espresso

Doppio Espresso onderscheidt zich door de kwaliteit van de producten en service. In een stijlvol vormgegeven interieur kunnen hun gasten genieten van de romigste cappuccino’s, heerlijkste theeën en verse lunches. Doppio werkt nauw samen met Italiaanse koffiebranders en thee-melangeurs. Ze wil haar passie voor het pure product overbrengen op de gasten. Grondstof, kennis en gereedschap is de basis van het Doppio-concept. Doppio heeft een hoofdkantoor in Joure, 5 espresso bars verspreid over het land, 45 personeelsleden en is opgericht in 2009.

StormMC

Storm Marketing Consultants speelt in op de toenemende omvang en invloed van internet en helpt haar klanten hier optimaal mee omgaan. Dit doet Storm door hun resultaatgerichte online marketinggedachte te vertalen in nieuwe en bestaande marketingkanalen. Storm werkt voor toonaangevende klanten als Het Wereld Natuurfonds, Essent, ING Bank, Centraal Beheer en Pink Ribbon.

Naast de adviestak heeft Storm ook een Academy. Storm Academy richt zich op het effectief en resultaatgericht trainen van marketeers.

Storm Marketing Consultants heeft 30 medewerkers en is opgericht in 2006.

Metsens

Metsens is een softwarebedrijf uit Assen, dat een eenvoudig en goedkoop energiemonitoringsysteem heeft ontwikkeld voor particulieren en het bedrijfsleven. Hiermee is het mogelijk om per maand, per dag en per uur, via de pc, het bedrijfsnetwerk of een smartphone te volgen wat het verbruik is of kosten zijn van gas, water, electra (GWE).

Metsens heeft 7 medewerkers en is opgericht in 2009.

Over de JOP

De Stichting Dé Jonge Ondernemers Prijs (JOP) is in 2002 opgericht door het Jonge Bedrijven Netwerk Groningen, Jonge Bedrijven Netwerk Fryslan en Jonge Bedrijven Netwerk Drenthe. Met het uitreiken van deze prijs wil de organisatie veelbelovende ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe een extra stimulans geven. De prijs geeft de winnaar de erkenning als jonge ondernemer. Bovendien onderscheidt hij of zij zich hiermee van andere ondernemers. Tot de sponsoren van JOP2010 behoren onder meer de Kamers van Koophandel Noord-Nederland, de gemeenten Assen, Groningen en Leeuwarden, de Provincie Fryslân, NDC Mediagroep en TRES internet.

Bron: Liwwadders.nl


Vrijdag, 26 November 2010

Link naar het artikel

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8