Ons nieuwe logo

Doppio Espresso Distributeur Blend Tea Benelux

Blend giftboxDoppio Espresso is de nieuwe distribiteur van Blend Tea

Vanaf eind september heeft Doppio Espresso B2B alle activiteiten van Blend Tea in de Benelux voor zijn rekening genomen.

Het exclusieve thee merk, dat uitsluitend gebruik maakt van verse en natuurlijke ingrediënten, richt zich met name op het professionele gebruik. Onder haar internationale klantenbestand valt o.a. het exclusieve Bulgari Hotel in Milaan, dit hotel is pas geleden verkozen is tot No. 1"most fashionable" hotel in the world.

Doppio Espresso B2B krijgt door deze samenwerking de mogelijkheid om een totaalpakket aan de horeca te leveren; van wereldklasse thee tot handgemaakte Kees van der Westen espresso-machines. Vanaf begin 2009 zal Blend Tea zijn opwachting maken op diverse nationale Horeca beurzen. De thee is voor u per direct online verkrijgbaar in zowel zakjes, als in de vorm van losse thee in exclusieve tins.

Nieuwe Versie!

Jazeker, na veel schrijven en testen is hier nu (zo goed als af) de vernieuwde versie van doppio-espresso.nl

De komende dagen blijven we nog wel sleutelen, maar zal de downtime minimaal zijn. Mocht u tips, klachten of een idee of twee met ons willen delen, schroom dan niet en neem contact met ons op.

 Veel plezier in de nieuwe omgeving!

Het doppio team

UPDATE: Bedankt voor alle feedback! We hebben het deel van het inloggen in de shop veranderd, en een stuk meer weergegeven in het Nederlands. En op aanvraag hebben we ook weer iets nieuws. U kunt nu ook uw orderstatus via de site bekijken, en uw gegevens bewerken zonder eerst een order te plaatsen.Dit kan allemaal onder de link Account Onderhoud die zichtbaar wordt na het inloggen onder de product categorieën. 

Nieuw BODUM Servies

bodum mezzo veneziano Misschien was het u al opgevallen bij Doppio Groningen, maar ons assortiment is opnieuw uitgebreid. Dit maal met dubbelwandige glazen kopjes met rvs schotel: BODUM Veneziano. Wij hebben hem in twee maten, piccolo en mezzo. Mocht u nog groter willen, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

 Team Doppio Espresso

WMF Coffee Lounge

WMF Coffee loungeEn al weer een doppio webshop update: De introductie van de WMF coffee lounge. Hier vindt u het servies van WMF. Denk aan koffiekoppen, mokken en suikerdispensers. Alle van strak design en hoogwaardige materialen.

Website opgefrist

De oplettende kijker was het waarschijnlijk niet ontgaan. De website is voorzien van meer content! We zijn nu druk bezig met het fotograferen van doppio en doppio-gerelateerde activiteiten. Verder gaan we ook onze zakelijke kant belichten op de website.

 

logo

Welkom bij doppio espresso

Doppio espresso heeft onlangs de deuren geopend van de pilotvestiging in Groningen! U kunt ons vinden aan de Brugstraat nummer zes. Deze espressobar, die zich onderscheidt in stijl, passie en imago is ruim opgezet en heeft een informele, rustige sfeer. Een plek waar uw wensen centraal staan. In plaats van alle algemeenheid, wil doppio invulling geven op het smaakvollere segment. Geen normaal anoniem interieur, maar schitterende stijl met designelementen wat doet denken dat u zich in trendy Milaan waant. Doppio espresso verkoopt koffieproducten, vele verschillende soorten thee, bonen en machines in een oase van comfort en klasse en dit alles tegen een aanvaardbare prijs.

Doppio espresso Groningen

Natuurlijk bieden we nog meer, maar wij houden van een beetje mysterie dat de geest prikkelt. Blijf langskomen op onze  locatie en website om meer informatie te verkrijgen over de meerwaarde aan uw leven!

 

 logo

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8