Ons nieuwe logo

Nieuw BODUM Servies

bodum mezzo veneziano Misschien was het u al opgevallen bij Doppio Groningen, maar ons assortiment is opnieuw uitgebreid. Dit maal met dubbelwandige glazen kopjes met rvs schotel: BODUM Veneziano. Wij hebben hem in twee maten, piccolo en mezzo. Mocht u nog groter willen, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

 Team Doppio Espresso

WMF Coffee Lounge

WMF Coffee loungeEn al weer een doppio webshop update: De introductie van de WMF coffee lounge. Hier vindt u het servies van WMF. Denk aan koffiekoppen, mokken en suikerdispensers. Alle van strak design en hoogwaardige materialen.

Website opgefrist

De oplettende kijker was het waarschijnlijk niet ontgaan. De website is voorzien van meer content! We zijn nu druk bezig met het fotograferen van doppio en doppio-gerelateerde activiteiten. Verder gaan we ook onze zakelijke kant belichten op de website.

 

logo

Welkom bij doppio espresso

Doppio espresso heeft onlangs de deuren geopend van de pilotvestiging in Groningen! U kunt ons vinden aan de Brugstraat nummer zes. Deze espressobar, die zich onderscheidt in stijl, passie en imago is ruim opgezet en heeft een informele, rustige sfeer. Een plek waar uw wensen centraal staan. In plaats van alle algemeenheid, wil doppio invulling geven op het smaakvollere segment. Geen normaal anoniem interieur, maar schitterende stijl met designelementen wat doet denken dat u zich in trendy Milaan waant. Doppio espresso verkoopt koffieproducten, vele verschillende soorten thee, bonen en machines in een oase van comfort en klasse en dit alles tegen een aanvaardbare prijs.

Doppio espresso Groningen

Natuurlijk bieden we nog meer, maar wij houden van een beetje mysterie dat de geest prikkelt. Blijf langskomen op onze  locatie en website om meer informatie te verkrijgen over de meerwaarde aan uw leven!

 

 logo

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8