Ons nieuwe logo

Doppio keten wint ondernemersprijs (Friesch Dagblad)

 
Leeuwarden - Jonathan Teoh uit Joure is gisteravond uitgeroepen tot de jonge ondernemer van het jaar van het Noorden. De oprichter van Doppio espressobars werd daarnaast ook Friese jonge ondernemer van het jaar en kreeg bovendien de publieksprijs toegewezen. De prijzen werden uitgereikt in het WTC-hotel in Leeuwarden door de noordelijke afdelingen van het Jong Bedrijven Netwerk.
Samen met Peter van Eijl (25) verovert het Jouster duo de koffiemarkt. In augustus opende de vierde vestiging haar deuren in de Utrechtse Shopping Mall. Volgend jaar is Leeuwarden aan de beurt op het Zaailand. En er wordt ook een vestiging geopend in Joure, waar tevens het hoofdkantoor staat.
Doppio Espresso is afgeleid van ‘dubbel’ en refereert aan de dubbele espresso die in Italië zo populair is. In de vestigingen van de Doppio Espresso, waar zowel koffie, thee als broodjes worden geserveerd en afgehaald, is het Italiaanse accent merkbaar in het hippe interieur en de mooie spullen. Maar ook in de inhoud van het kopje, want de exclusieve koffiebonen en theebladeren worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd.
De koffieketen moet nog sterk gaan groeien vinden de eigenaren. Vestigingen in Haarlem, Hilversum en Utrecht zijn de bedoeling. ,,Ons doel is om twintig zaken in vijf jaar tijd op te zetten. In franchisevorm, want dat kunnen we zelf natuurlijk nooit allemaal in de hand houden”, vertelde Van Eijl eerder in een interview in deze krant.

Teoh wint drie ondernemersprijzen (weekkrant)

  • 25 nov 2010
LEEUWARDEN - Twee Jonge Ondernemersprijzen én de publieksprijs zijn gewonnen door de Jouster ondernemer Jonathan Teoh.
Jonathan Teoh van Doppio Espresso won drie prijzen.
Jonathan Teoh van Doppio Espresso won
drie prijzen.

Tijdens de finaleavond van de Jonge Ondernemersprijs (JOP) van het Noorden 2010, woensdag 24 november in het WTC Hotel in Leeuwarden won Jonathan Teoh van Doppio Espresso in Joure drie prijzen: dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden, dé Jonge Ondernemersprijs van Fryslân en de publieksprijs.

De finaleavond van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2010 (JOP) werd bezocht door ongeveer 450 mensen. Lucky Fonz III verbond de verschillende onderdelen van de avond met muzikale improvisaties op piano en gitaar aan elkaar. Klaas Jansma verzorgde de presentatie van de avond.

Doppio heeft een hoofdkantoor in Joure, 5 espresso bars verspreid over het land, 45 personeelsleden en is opgericht in 2009.

De Stichting Dé Jonge Ondernemers Prijs (JOP) is in 2002 opgericht door het Jonge Bedrijven Netwerk Groningen, Jonge Bedrijven Netwerk Fryslan en Jonge Bedrijven Netwerk Drenthe. Met het uitreiken van deze prijs wil de organisatie veelbelovende ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe een extra stimulans geven.

Link naar het artikel van de Weekkrant

Doppio Espresso winnaar JOP 2010

Jullie stem heeft geholpen! Het was spannend, het was gaaf: Doppio Espresso is gelukkige winnaar geworden van dé Jonge ondernemersprijs én de publieksprijs 2010.

Doppio Bedankt Jop 2010

Doppio Espresso wint ondernemersprijs (Jouster Courant)

Geplaatst door redactie op 24/11, 09:11 uur.

 

 

Jonathan Teoh van Doppio. Archieffoto: Jelle Edelenbosch

Jonathan Teoh van Doppio. Archieffoto: Jelle Edelenbosch

 

JOURE - Doppio Espresso is dinsdagavond in Leeuwarden verkozen tot winnaar van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Ook de publieksprijs ging naar Doppio. ,,Jullie stem heeft geholpen! Het was spannend, het was gaaf'', meldt het bedrijf op de eigen website. Het bedrijf wordt gerund door Jonathan Teoh en Peter van Eijl.

KraamZus uit Joure was een van de twee andere genomineerden.

 

 

Doppio Wint JOP (Ondernemend Friesland)

Doppio wint JOP 24-11-2010

De koffieformule Doppio Espresso van de jonge ondernemer  - midden twintiger - Jonathan Teoh heeft op 24 november  de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Gewonnen. Doppio Espresso, met een hoofdvestiging in Joure,  was is het enige horecabedrijf onder de negen genomineerden.



De negen finalisten moesten zich tot aan de finale op 23 november presenteren op diverse bijeenkomsten in eigen provincie. De publiciteit die daaruit voortvloeide, leverde punten op. Ook was er een sms-actie gekoppeld aan de wedstrijd.

Aan het hoofd van Doppio staan Peter van Eijl en Jonathan Teoh, beide nog maar midden twintigers. Van Eijl startte in 2007 met zijn eerste espressobar, nadat hij in Amerika besmet was geraakt door de koffie-hype.
Van Eijl, geboren in Sint Anne en getogen in Joure, opent eind 2011 de eerste Friese vestiging in Leeuwarden, als een van de twee horecazaken in het nieuw te bouwen Zaailand.

Link naar het artikel

Doppio Espresso Wint Jop 2010

Wat een avond, wat een feest; een drievoudige overwinning.

Doppio Espresso heeft zowel de ondernemer van Friesland, Dé Jonge ondernemersprijs 2010 én de Publieksprijs in de wacht gesleept.  Wij bedanken onze loyale fans, partners, collega's en natuurlijk de organisatie & jury JOP voor het stemmen en de steun.

Vol enthousiasme feliciteren wij ook de Provinciewinnaars Storm MC (Groningen) en Metsens (Drenthe)

Zoals het ons betaamd komt er natuurlijk een feestje. Om het te vieren schenken wij de hele dag (woensdag 24 november 2010) GRATIS cappuccino!

Deelnemende vestigingen zijn: Groningen (daar zijn Jonathan en Peter ook straks), Alkmaar, Rotterdam, Utrecht en natuurlijk zijn jullie ook in ons coffee lab in Joure welkom.

Groet,

Jonathan, Peter en het team van Doppio Espresso

ps. Martijn Aslander: Top dat je de retweet-mania hebt opgestart op Twitter!

ondernemersprijs twittergolf

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8