Ons nieuwe logo

Het zit 'em in de details

Sinds kort serveren we onze sandwiches desgewenst uit met prachtige olijfolie. En wel die van Ridder Drost: "Liquido d'oro". Deze Nederlandse jongen brengt de heerlijke, superieure olijfolie niet alleen bij ons op tafel, maar desgewenst ook bij jullie thuis. Dit omdat we graag zien dat dit puur en eerbaar Italiaans product beter beschikbaar komt voor iedereen. Nu zijn we geen delicatessenwinkel, maar leveren we graag advies over de olie, en over het gebruik van de verschillende oliën bij verschillende ingrediënten.

 

Liquido d'Oro eert de Italiaanse cultuur van zuivere smaken en brengt de beste olijfolie vol van pure gezondheid naar de Nederlandse fijnproever en genieters. Het ' vloeibare goud ' komt direct van lokale olijfgaarden en is geproduceerd met de grootste zorg.

De afgelopen jaren leverde Liquido d'Oro haar olijfolie exclusief aan toprestaurants, waar topkoks deze olijfolie uitkozen. Door de toenemende vraag van gasten en door de bevlogenheid van topkoks is Liquido d'Oro sinds kort ook voor de consument beschikbaar. Liquido d'Oro staat voor de essentie van de Italiaanse keuken: simpel, puur en vol van gezondheid.

Hoewel beperkt beschikbaar, kun je vaak gewoon onze keuken vragen om een flesje te kopen voor thuis. Online kan ook, dat kan het beste via de site:

www.liquidodoro.nl

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8