Ons nieuwe logo

Winkel wordt horeca (BN/DeStem)

BREDA - De voormalige boekwinkel van Van Turnhout op de Grote Markt in Breda wordt een espressobar. Doppio Espresso hoopt nog dit jaar haar dertiende vestiging te kunnen openen.

Met de komst van de espressobar gaat er een winkelpand verloren op de Grote Markt. Van Turnhout zat 155 jaar op deze locatie. Het pand stond twee jaar leeg tot Jamin begin dit jaar haar intrek nam in het winkelpand. "We waren op zoek naar een groter pand om ons assortiment uit te breiden. We dachten; we gaan het eens een tijdje op de Grote Markt proberen", vertelt Ivor Touw.

De eigenaar van Jamin heeft ervaren dat het heel lastig is om op deze locatie detailhandel te bedrijven. De winkel valt nauwelijks op omdat het zit ingeklemd tussen de terrassen. Daar komt nog bij dat er vrijwel iedere morgen vrachtwagens voor de winkel staan om de horecazaken te bevoorraden. Jamin verhuist daarom in oktober naar de Lange Brugstraat.

Jonathan Teoh van Doppio Espresso ziet het desondanks helemaal zitten in de voormalige boekwinkel. "Het pand ligt mooi centraal op een van de mooiste plekjes in een van de leukste steden van Nederland", vertelt hij.

Doppio Espresso gaat naast espresso en thee, ook lunches serveren. "We gaan waarschijnlijk een uur voor de winkels open en sluiten een uur nadat de winkels dicht zijn gegaan."

Lees het artikel op BN De Stem

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8