Ons nieuwe logo

Persbericht: Vestiging Enschede begin maart open.

Persbericht
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doppio Espresso begin maart open in Enschede

4 maart a.s. gaat in Enschede de achtste Doppio Espresso  open. Doppio Espresso onderscheidt zich in kwaliteit en beleving. Het assortiment bestaat naast koffie en thee van de hoogste kwaliteit uit zoetwaren, deegwaren en een lunchkaart met verse broodjes, salades en sandwiches. In de ochtend kunnen gasten er terecht voor een ontbijtje, krantje en een overheerlijke cappuccino of espresso.
Doppio Espresso is gevestigd aan het Van Loenshof 2 te Enschede. Gasten kunnen gebruik maken van gratis WiFi en het is een prima plek voor een zakelijke afspraak. Sinds 1 januari is er verbouwd in het voormalige pand van The Phonehouse en het resultaat mag er zijn. Een nieuwe voorpui en een compleet nieuwe inrichting.

Binnen zijn voldoende zitplaatsen en in de zomer is er een ruim terras waar zo’n 40 gasten kunnen plaatsnemen om ook buiten te genieten van een heerlijke cappuccino of iced coffee.

De maand maart wordt gebruikt om in te werken en de gasten kennis te laten maken met Doppio Espresso. Op 1 april is er een feestelijke opening met tal van acties voor de inwoners van Twente. Op vrijdag 4 maart zal er de hele dag gratis cappuccino geschonken worden om de inwoners van Enschede de heerlijke smaken van Doppio Espresso te laten ervaren.

De afgelopen jaren heeft Doppio Espresso laten zien dat het thuishoort in koffieminnend Nederland. In 2008 was het bedrijf winnaar van de AD Nationale Koffietest en in 2010 won het de Publieks- én Juryprijs bij de Jonge Ondernemersprijs. De komende jaren verwacht Doppio Espresso te groeien naar 20 vestigingen in Nederland.

Met veel enthousiasme beginnen de ondernemers achter Doppio Espresso Enschede aan een nieuwe uitdaging waarbij zij en hun enthousiaste team de gasten elke dag zullen meenemen in een unieke smaakbeleving.

 

Note redactie: voor inlichtingen kunt u bellen met Arthur Hein, 053 – 7501186

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8