Ons nieuwe logo

De lekkerste koffie en cappuccino in Breda haal je bij Doppio Espresso

ETEN & DRINKEN  |   10 december 2012   |   reageer  |   Door Anouk Bogaarts, dichtbijredacteur

BREDA - Eind juni heeft Doppio Espresso haar deuren geopend op de grote markt in hartje centrum van het bruisende en Bourgondische Breda. Bij Doppio Breda is koffie niet zomaar een bakje koffie, maar een beleving of misschien zelfs wel een cultuur op zich. Ze staan garant voor de lekkerste koffie’s en cappuccino’s.

Het kan zijn dat je al bekend bent met Doppio, want de vestiging in Breda is een van de twintig Doppio-vestigingen in Nederland. Doppio Espresso is niet de grootste en dat is ook niet het doel. Doppio Espresso wil wel de beste zijn.  Een kop koffie met de pure smaak van italië is wat Doppio Espresso jou wilt bieden. 

Als je de zaak binnen loopt waan je je in Italië. Niet alleen door de uitstraling, maar mede door de speciale  “Doppio-huisboon”, deze boon wordt in het noorden van Italië speciaal voor alle Doppio-vestigingen gebrand en hiermee serveren ze de beste cappuccino’s en espresso’s van Breda!

Tamara, de ondernemer van Doppia Breda, zegt; “om de beste te willen zijn van de klas werken we met kwalitatieve goede producten en besteden we heel veel zorg aan onze dranken. Het is niet zomaar een bakkie koffie zetten wat we doen. Een goede espresso of cappuccino moet aan een aantal voorwaarden voldoen, bijvoorbeeld een extractietijd van 24 seconden en de melk wordt niet warmer gemaakt dan 65 graden. Hier is het niet simpelweg een knop indrukken en klaar, maar alles wordt ambachtelijk gemaakt.” 

Naast diverse koffie’s en thee’s kun je er ook terecht voor een heerlijke lunch. Alle lunches worden net als de koffie’s ambachtelijk gemaakt  met onder andere diverse vleeswaren vanuit Italië. Eén van Tamara’s favoriete broodjes is de BLT-sandwich: heerlijk vers gebakken brood, met hierop buffelmozzarella, tomaat, basilicum en panchetta om het geheel af te maken.

Iedereen is van harte welkom bij Doppio Espresso Breda. De dranken- en lunchkaart is geschikt voor zowel jong en oud. Zelfs aan de jongste gasten is gedacht, voor de kleintjes staat er een babyccino (ook frisdranken)  op de kaart en ook niet-koffie-drinkers kunnen uitstekend terecht bij Doppio Espresso Breda. Er is gratis wifi, dus kom gewoon een keertje buiten de deur werken of studeren onder het genot van een voortreffelijke koffie.

Bron:http://www.dichtbij.nl/breda/eten-en-drinken/artikel/2563014/de-lekkerste-koffie-en-cappuccino-in-breda-haal-je-bij-doppio-espresso.aspx 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8