Ons nieuwe logo

Doppio Espresso geeft 10.000 cappuccino’s weg

Afgelopen zaterdag schreef ik nog over mijn koffievrienden en de AD Koffietest 2012. De enige koffie-keten met twee noteringen in de top 10 is Doppio Espresso en laat ik vandaag nu een persbericht van ze ontvangen. Om het succes te vieren en met iedereen te delen geven ze maar liefst 10.000 cappuccino’s weg. Sympathiek toch?
Het bericht
Doppio Espresso is een van de snelst groeiende espressobarketens in Nederland die zich het afgelopen jaar duidelijk op de kaart heeft gezet. De afgelopen 12 maanden waren exceptioneel; de ene na de andere prijs werd in de wacht gesleept, diverse noemenswaardige vermeldingen werden gepubliceerd en in een razendsnel tempo werden vestigingen in het hele land geopend.Zaterdag is bekend gemaakt dat Doppio Espresso maar liefst twee keer een Top 10 notering heeft behaald in de Nationale Koffietest van het AD. De vestigingen van de espressobarketen in Den Haag en Groningen eindigden respectievelijk op de 4e en 7e plek. Het testpanel van het Algemeen Dagblad beoordeelde de espresso, cappuccino en “gewone” koffie met respectievelijk een 9.5 en 9.0. Vier jaar na de 1e plek in de AD Koffietest laat Doppio Espresso Groningen zien dat het hoge niveau gehandhaafd wordt.De hoge noteringen in de AD Koffietest komen bovenop de reeds behaalde resultaten in 2012; The Belgium Netherlands CoffeeGuide top 25, de Publieksprijs en drie top 25 noteringen in de Misset Koffie Top 100. Al met al een jaar om trots op te zijn.Om alle fans en gasten te bedanken, organiseert Doppio Espresso vrijdag 26 oktober een landelijke gratis cappuccinodag. Gedurende deze dag worden 10.000 gratis cappuccino’s weggegeven op 19 locaties. Onder het motto; “1 bedrijf, 19 vestigingen, 10.000 cappuccino’s. Nederland bedankt!” kan komende vrijdag door heel Nederland worden genoten van een heerlijke cappuccino. Met de landelijke gratis cappuccinodag wil Doppio Espresso haar passie, die je in elke kop proeft, delen. Deze feestelijke dag wordt in samenwerking met FrieslandCampina georganiseerd.


& 

Doppio Espressoheeft zich in Nederland als espressobarketens het afgelopen jaar duidelijk op de kaart heeft gezet. De afgelopen 12 maanden waren exceptioneel; de ene na de andere prijs werd in de wacht gesleept, diverse noemenswaardige vermeldingen werden gepubliceerd en in een razendsnel tempo werden vestigingen in het hele land geopend.

Om alle fans en gasten te bedanken, organiseert Doppio Espresso vrijdag 26 oktober een landelijke gratis cappuccinodag. Gedurende deze dag worden 10.000 gratis cappuccino’s weggegeven op 19 locaties. Onder het motto: “1 bedrijf, 19 vestigingen, 10.000 cappuccino’s. Nederland bedankt!” kan komende vrijdag door heel Nederland worden genoten van een heerlijke cappuccino. Deze feestelijke dag wordt in samenwerking met FrieslandCampina georganiseerd.

Bron: De Nationale Franchisegids 
http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_23_oktober_2012.htm#doppiofranchise  

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8