Ons nieuwe logo

Doppio Espresso gaat franchisen in Alkmaar (Misset)

De eerste franchisevestiging van Doppio Espresso is een feit. Vanmiddag is bekend geworden dat nog dit jaar een nieuwe vestiging in Alkmaar haar deuren zal openen.

doppio-bruin-48px

Ruim 4 maanden geleden opende Doppio Espresso haar tweede vestiging in Rotterdam. Een kleine 8 maanden na het winnen van de AD Koffietest zal de derde vestiging in Alkmaar komen. De franchisenemers zijn enthousiaste ondernemers uit Alkmaar met een passie voor koffie. Zij willen de Alkmaarders en alle bezoekers gaan laten genieten van heerlijke koffie en thee in een omgeving waar kwaliteit, service en design hoog in het vaandel staan. De precieze locatie zal binnenkort bekend worden. Doppio Espresso ziet dit als de volgende grote stap op weg naar landelijk dekking.

 

vrijdag 19 juni 2009, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

link naar het artikel

Doppio Espresso Rotterdam

Vanaf eind februari zijn jullie er natuurlijk al welkom: De nieuwe vestiging in Rotterdam

We wilden jullie de eerste impressie niet onthouden en hebben meteen een paar foto's en de openingstijden toegevoegd aan de vestigingsinformatie. Updates volgen!

Het team van Doppio Espresso

 

Doppio Espresso opent tweede zaak in Rotterdam (Zestz)

Ruim drie maanden na het winnen van de AD koffietest start Doppio Espresso haar tweede vestiging. doppio groningen 300In het nieuwe Ronald McDonald huis aan de Wytemaweg in Rotterdam opent 11 februari de espressobar haar deuren. Deze kleinere vestiging richt zich op de nabijgelegen Hogeschool, Gymnasium en beide ziekenhuizen. Ook kun je hier dankzij Wifi - en stopcontacten - internetten. Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh, beiden twintigers, hebben een landelijke expansie van Doppio Espresso voor ogen.

© Zestz 2009

Doppio Espresso in Rotterdam

Wij zijn trots u te vertellen dat Doppio Espresso haar tweede vestiging in Nederland gaat openen in Rotterdam. En wel in het Ronald McDonaldhuis vlak naast de ingang van het Sophia MC, aan de Wytemaweg. De officiële feestelijke opening van het Ronald McDonaldhuis is 11 februari en wij zullen dan ook onze deuren openen voor het publiek voor pilot testing. De verwachting is dat we de 23 februari volledig operationeel zijn.

De vestiging is ongeveer 65 m2 groot, met een heerlijke hoge glaspui. De espressobar zal, net als de vestiging in Gronigingen voorzien zijn van een handgebouwde drie groeps Kees van der Westen Mirage espressomachine, die zorgt voor een grote capaciteit zonder consessies te doen aan kwaliteit.
Anders dan Groningen, hebben we geprobeerd deze vestiging ook in te richten voor een geschikte to go stroming, zodat mensen op weg naar hun werk of college snel een espresso mee kunnen nemen of aan de bar kunnen drinken. Zelfs zal het mogelijk worden om een (warm) ontbijt en een vers bereide lunch mee te nemen.

Voor de mobiele nomaden onder ons: Ook deze vestiging zal voorzien worden van Wifi en stopcontacten voor jullie notebooks.


Misset 28 januari 2009

Doppio Espresso in Rotterdam

 
Doppio Espresso opent een zaak in Rotterdam. Het wordt de tweede vestiging in ons land van het koffieconcept. De Rotterdamse vestiging komt in het nieuwe Ronald McDonald Huis Sofia.

Ronald mcdonald rotterdam

De nieuwe vestiging van Doppio Espresso gaat op 11 februari open, gelijktijdig met de opening van het nieuwe Ronald McDonald Huis. Op de begane grond van het gebouw gaat Doppio Espresso de horeca-unit van zestig vierkante meter exploiteren.

‘Op 30 december kregen we te horen dat cateraar Avenance afzag van de ruimte. We zijn toen als een gek aan het werk gegaan om op 11 februari open te gaan. Het wordt een dagzaak met focus op ontbijt en lunch. De verhouding hier nuttigen en to go schat ik in op fifty-fifty. We mikken op de nabijgelegen hoge school, op bezoekers van het ziekenhuis en op het ziekenhuispersoneel’, zegt Jonathan Teoh van Doppio Espresso.

De vestiging in Rotterdam wordt de tweede zaak van het koffieconcept. Maar Teoh verwacht meer nieuwe zaken dit jaar. ‘Ik denk nog twee vestigingen in eigen beheer en dit jaar nog minimaal een franchisevestiging. Banken zijn weliswaar wat voorzichtiger in deze tijd, maar over huurprijzen valt makkelijker te praten’.

Doppio Espresso vindt zijn oorsprong in Groningen. Deze zaak werd in oktober vorig jaar uitgeroepen als winnaar van de AD Koffietest. Doppio Espresso in Groningen opende begin 2007 haar deuren en wil binnen vijf jaar groeien naar zo’n twintig vestigingen in Nederland.

Zie ook

RTV Noord (Radio 25 okt 2008)

klik hier voor het artikel

klik hier voor het fragment op de radio

     
 
 

Voor beste bakkie leut naar Doppio in Stad

GRONINGEN - Koffiebar Doppio Espresso in de Brugstraat in Groningen is als beste uit de bus gekomen van de koffietest in het Algemeen Dagblad.

De zaak kreeg als eindcijfer een 7,9. De keurmeester was vooral te spreken over de cappuccino.

Ook de Coffee Company in de Oude Ebbingestraat in de stad eindigt hoog. Deze zaak staat op de tiende plaats en kreeg een 6,9. In totaal werden 59 zaken gekeurd door het dagblad.

 
 
 
video   Bekijk de reportage
 
audio   Bedrijfsleider Jonathan Teoh van Doppio...
 
 
 
  Geplaatst: zaterdag 25 oktober 2008 10:12
Gewijzigd: zaterdag 25 oktober 2008 10:12

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8