Ons nieuwe logo

Doppio Espresso in The Wall Utrecht (Misset)

Doppio Espresso opent een nieuwe zaak in Utrecht. Die komt in het fonkelnieuwe The Wall. De zaak in deze geluidswal annex winkelcomplex gaat naar verwachting begin september open.

The Wall Doppio Gevel

The Wall zit nog in een opstartfase en telt op dit moment een McDonald’s, BCC, Saturn en Karwei. Daar komt begin september dus een vestiging van Doppio Espresso bij.

Volgens directeur Jonathan Teoh van Doppio Espresso wordt de ruimte nu ingericht. Het gaat om een zaak van 113 vierkante meter met een terras. Het terras gaat plaats bieden aan zo’n veertig tot vijftig personen.

Doppio Espresso laat weten dat verder nog gezocht wordt naar een franchisenemer. Tot die tijd wordt Doppio Espresso in The Wall in Utrecht geleid door de directie van Doppio Espresso zelf. Doppio Espresso beschikt momenteel over drie zaken in Groningen, Rotterdam en Alkmaar.

 

maandag 19 juli 2010, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Link naar het artikel

BNR In Business - Jonathan Teoh

UITZENDING VAN  MAANDAG 10 MEI
BNR In Business praat over uitblinkers. Hoe onderscheid je je als veelbelovende starter op een gevestigde markt?

Presntator Paul Laseur en co-host Tobias Walraven in gesprek met Jonathan Teoh van espressoketen Doppio Espresso en Peter Kwakernaak van AcceptEmail.

In de pitch Roel Masselink van www.ontwerpenvoorgeld.nl

Link naar de show

Jonge Espressoketen komt op stoom met eigen franchiseformule (FD)

Marjan Bleeker Zwolle Wat als je een kleine, jonge koffieketen bent en je geen idee hebt hoe je een plek kunt veroveren tussen de Starbucksen en Coffee Companies van deze wereld? Dan mag je hopen dat in je eerste jaar het AD-koffietestteam langskomt en jouw koffie verkiest tot de beste van Nederland. En dat die waardering ook nog eens ...

 FD website voorpagina

--

Link naar artikel

Doppio Espresso presenteert de nieuwe BODUM lijnen: Canteen en Pavina met siliconen band

Vanaf nu levert Doppio Espresso de nieuwe Canteen en Pavina lijnen van Bodum. Bodum staat bekend om zijn designvolle en toch functionele servies. De nieuwe glazen en mokken zijn voorzien van een handige siliconen band. Deze zorgt ervoor dat u kunt genieten van een kop koffie of thee zonder uw vingers te branden. Het biedt tevens betere houvast en voorkomt beschadigingen door stapelen. De glazen en mokken zijn leverbaar in de kleuren van Doppio Espresso’s huisstijl: zwart, oranje, bruin en wit.

De glazen en mokken bieden wij aan in de volgende versies:                               

 

Bodum Pavina Glas (set van 2)                                      

Het bekende Pavina glas met siliconen band, verkrijgbaar in 0,1, 0,35 en 0,45 liter.

  

                        

                         Bodum Pavina Porselein (set van 2)

                         Porseleinen mok in de bekende Pavina-vorm, met siliconen band.
                         Verkrijgbaar in 0,1, 0,25 en 0,4 liter.

 

  Bodum Canteen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bodum Canteen Porselein (set van 2)                          

Deze Canteen set bestaat uit twee dubbelwandige porseleinen mokken. Verkrijgbaar in 0,1, 0,2 en 0,35 liter.

Talent - Jonathan Teoh (ELSEVIER)

Talent: Jonathan Teoh (26)

vrijdag 29 januari 2010 16:00

Medeoprichter en commercieel directeur van koffiebedrijf Doppio Espresso Holding. Onlangs opende de derde vestiging van Doppio Espresso. Geboren in Warnsveld, getogen in Markelo.

Foto: Jeroen Horsthuis/Hoge Noorden - afgebeeld Jonathan Teoh Foto: Jeroen Horsthuis/Hoge Noorden

Leermeester? Waarom?
Mijn vader. Hij is ook ondernemer en hij heeft me geleerd om altijd gefocust te zijn op ontwikkeling en verbetering. Hij is ontzettend goed in het vinden van creatieve oplossingen voor vraagstukken binnen het bedrijf.

Lees meer

Koffie Glazen Huis van Doppio Espresso (Misset)

Het Glazen Huis van 3FM krijgt dit jaar exclusief koffie van Doppio Espresso. Het huis waarin 3FM-dj’s worden opgesloten zonder eten, staat dit jaar tussen Kerst en Oud en nieuw in Groningen, ook de thuisbasis van Doppio Espresso.

doppio espresso groningen misset

De koffieformule met vestigingen in Groningen, Rotterdam en Alkmaar, gaat de 150 betrokkenen bij het Glazen Huis van de 3 FM Serious Request-actie voorzien van koffie en thee, inclusief de 'bewoners' van het huis zelf.

Publiek dat op het evenement in Groningen afkomt kan terecht bij de mobiele espresso bar die op hetzelfde plein staat. Hier schenkt Doppio Espresso thee en koffievarianten.

Jonathan Teoh – eigenaar van de koffieketen - heef het verzoek om te mogen leveren ingediend bij de organisatie en afgelopen vrijdag kreeg hij groen licht. Hij gaat leveren samen met Franke coffee systems, Friesland Foods en Cellini.

Zie ook

 

dinsdag 08 december 2009, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Link naar het artikel

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8