Ons nieuwe logo

Doppio Espresso in Rotterdam

Wij zijn trots u te vertellen dat Doppio Espresso haar tweede vestiging in Nederland gaat openen in Rotterdam. En wel in het Ronald McDonaldhuis vlak naast de ingang van het Sophia MC, aan de Wytemaweg. De officiële feestelijke opening van het Ronald McDonaldhuis is 11 februari en wij zullen dan ook onze deuren openen voor het publiek voor pilot testing. De verwachting is dat we de 23 februari volledig operationeel zijn.

De vestiging is ongeveer 65 m2 groot, met een heerlijke hoge glaspui. De espressobar zal, net als de vestiging in Gronigingen voorzien zijn van een handgebouwde drie groeps Kees van der Westen Mirage espressomachine, die zorgt voor een grote capaciteit zonder consessies te doen aan kwaliteit.
Anders dan Groningen, hebben we geprobeerd deze vestiging ook in te richten voor een geschikte to go stroming, zodat mensen op weg naar hun werk of college snel een espresso mee kunnen nemen of aan de bar kunnen drinken. Zelfs zal het mogelijk worden om een (warm) ontbijt en een vers bereide lunch mee te nemen.

Voor de mobiele nomaden onder ons: Ook deze vestiging zal voorzien worden van Wifi en stopcontacten voor jullie notebooks.


doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8