Ons nieuwe logo

Dagblad van het Noorden (24 okt 2008)

Groningse winnaar koffietest AD

  • DVHN | Gepubliceerd op 24 oktober 2008, 16:19
groningen - 

Sinds zijn vader vijfentwintig jaar geleden terugkwam uit Zwitserland met een glimmend espressoapparaat is Peter van Eijl verliefd op koffie. Ruim een jaar geleden opende hij koffiecafé Doppio aan de Brugstraat.

Vandaag staat Doppio op één in de koffietest van het AD. Het AD raadt z'n lezers aan om een keer te gaan proeven. De kans dat de lezers daarvoor binnenkort niet naar Groningen hoeven, groeit, want Van Eijl is, samen met compagnon Jonathan Teoh, druk bezig met de voorbereidingen voor het landelijk uitrollen van Doppio.

Lees het artikel bij dvhn.nl

Doppio wint AD koffietest 2008

Doppio Espresso wint AD koffietest 2008

De zaak in het centrum van Groningen, die pas een jaar bestaat, is een voorbeeld van de trendy espressobar, zoals deze steeds vaker opduikt in het straatbeeld.
,,Mijn vader kwam veel in Zwitserland en Italië. Daardoor ben ik van jongs af opgegroeid met espresso'', zegt Peter van Eijl, de 24-jarige eigenaar van de espressobar.
Hij drijft Doppio samen met commercieel manager Jonathan Teoh (25) en met baristas als de 17- jarige Eva Boerema.

Lees het artikel op AD.nl

Omdat we veel gecontacteerd worden met vragen hebben we alvast in het kort een paar antwoorden voor u! Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd bellen, mailen of langskomen.

Onze machine:

Kees van der westen Mirage Triplette

Onze Bonen:

Voor de Lungo: Chicco d'oro - Tradition a.k.a. Balerna
Voor espressoshots: Stel Moka Oro

Onze Thee:

Blend Tea

Franchise:

Ja, absoluut! Wij zijn op zoek naar franchise-nemers van Doppio Espresso. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

We werken met passie en toewijding in alles wat we doen. Niet alleen in koffie. We zijn ook zielsgelukkig met onze nummer 1 notering in de AD koffietest. We willen graag ons team, de leveranciers en vooral onze gasten erg bedanken voor alle bedankjes, bloemen en felicitaties! Ook zijn we trots dat Groningen twee top tien noteringen heeft behaald. Ook coffee company mag trots zijn met hun vestiging in Groningen.

Groningse Winnaar Koffietest AD (DvhN)

groningen -

Sinds zijn vader vijfentwintig jaar geleden terugkwam uit Zwitserland met een glimmend espressoapparaat is Peter van Eijl verliefd op koffie. Ruim een jaar geleden opende hij koffiecafé Doppio aan de Brugstraat.

Vandaag staat Doppio op één in de koffietest van het AD. Het AD raadt z'n lezers aan om een keer te gaan proeven. De kans dat de lezers daarvoor binnenkort niet naar Groningen hoeven, groeit, want Van Eijl is, samen met compagnon Jonathan Teoh, druk bezig met de voorbereidingen voor het landelijk uitrollen van Doppio.

Eten bij Doppio Groningen

Eten bij doppio

Lunch bij Doppio Espresso

Eindelijk is het zo ver. Na maanden er naar toe te hebben gewerkt, is de flagship en pilot van Doppio Espresso in Groningen zo goed als af. Het laatste toegevoegde (nodige) onderdeel is food. Een open keuken die u inzage biedt hoe de lunch en antipasti worden bereid. Vanaf heden kunt u langs komen en komen proeven. Kwaliteit is natuurlijk het uitgangspunt gebleven. We bieden zeven verschillende broodjes aan; van Ciabatta kaas tot een Boule Miel met gerookte eendenborst en raspberry dressing. Tegen de avond bieden

we ook antipasti aan vanaf de tweede week van oktober. Eet smakelijk!

 

Kleding doppioPersoneel in Stijl door Vic

 Het personeel van Doppio Espresso Groningen is sinds deze week ook gekleed in maatkleding geleverd door Vic Fashion for Men te Groningen. Schitterende overhemden en sloven met feloranje koord brengen het naar een stijlvol geheel. Vic staat bekend om haar service en vooral haar collectie van eigentijdse, vooral Italiaanse labels. U kunt hier terecht voor onder andere Armani Collezioni, Corneliani en Sartoria Trammarossa. 

Misset Horeca (30 sept 2008)

Doppio Espresso wil snel naar 20 zaken

Waardering (1) 0 reacties0 reacties
De Groningse espressobar Doppio Espresso wil snel groeien. Het bedrijf wil binnen vijf jaar twintig zaken in Nederland.

doppio-espresso-groningen-300x167

Doppio Espresso is anderhalf jaar na de start een andere weg ingeslagen. Naast koffie biedt de zaak nu ook food aan. Kwaliteit is daarbij het uitgangspunt. Middels een open keuken worden zeven verschillende soorten brood gemaakt voor de gast.

‘We hebben als doelstelling om als franchise-organisatie binnen vijf jaar te groeien naar twintig vestigingen in Nederland’, laat Jonathan Teoh van Doppio Espresso weten.

Teoh: ‘De vestigingen kunnen variëren van expresslocaties met een grootte van dertig tot zestig vierkante meter tot een ‘flagshipstore’ met een grootte van 150 tot tweehonderd vierkante meter.

food en wijnen
De resterende maanden van 2008 wordt gebruikt om te testen en te optimaliseren met de werking met food en wijnen. Begin 2009 worden de eerste concrete stappen gemaakt voor hete openen van een twee vestiging, belooft Teoh. ‘Gesprekken voor deze vestiging zijn in een vergevorderd stadiuim’.

Doppio Espresso is naast exploitant van een espressobar ook leverancier van koffieautomaten en importeur van koffiebonen. Daarnaast heeft het sinds deze week alle activiteiten van Blend Tea in de Benelux voor zijn rekening genomen.

dinsdag 30 september 2008, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lees het artikel op missethoreca.nl

Doppio Espresso Distributeur Blend Tea Benelux

Blend giftboxDoppio Espresso is de nieuwe distribiteur van Blend Tea

Vanaf eind september heeft Doppio Espresso B2B alle activiteiten van Blend Tea in de Benelux voor zijn rekening genomen.

Het exclusieve thee merk, dat uitsluitend gebruik maakt van verse en natuurlijke ingrediënten, richt zich met name op het professionele gebruik. Onder haar internationale klantenbestand valt o.a. het exclusieve Bulgari Hotel in Milaan, dit hotel is pas geleden verkozen is tot No. 1"most fashionable" hotel in the world.

Doppio Espresso B2B krijgt door deze samenwerking de mogelijkheid om een totaalpakket aan de horeca te leveren; van wereldklasse thee tot handgemaakte Kees van der Westen espresso-machines. Vanaf begin 2009 zal Blend Tea zijn opwachting maken op diverse nationale Horeca beurzen. De thee is voor u per direct online verkrijgbaar in zowel zakjes, als in de vorm van losse thee in exclusieve tins.

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8