Ons nieuwe logo

Groningse Winnaar Koffietest AD (DvhN)

groningen -

Sinds zijn vader vijfentwintig jaar geleden terugkwam uit Zwitserland met een glimmend espressoapparaat is Peter van Eijl verliefd op koffie. Ruim een jaar geleden opende hij koffiecafé Doppio aan de Brugstraat.

Vandaag staat Doppio op één in de koffietest van het AD. Het AD raadt z'n lezers aan om een keer te gaan proeven. De kans dat de lezers daarvoor binnenkort niet naar Groningen hoeven, groeit, want Van Eijl is, samen met compagnon Jonathan Teoh, druk bezig met de voorbereidingen voor het landelijk uitrollen van Doppio.

Eten bij Doppio Groningen

Eten bij doppio

Lunch bij Doppio Espresso

Eindelijk is het zo ver. Na maanden er naar toe te hebben gewerkt, is de flagship en pilot van Doppio Espresso in Groningen zo goed als af. Het laatste toegevoegde (nodige) onderdeel is food. Een open keuken die u inzage biedt hoe de lunch en antipasti worden bereid. Vanaf heden kunt u langs komen en komen proeven. Kwaliteit is natuurlijk het uitgangspunt gebleven. We bieden zeven verschillende broodjes aan; van Ciabatta kaas tot een Boule Miel met gerookte eendenborst en raspberry dressing. Tegen de avond bieden

we ook antipasti aan vanaf de tweede week van oktober. Eet smakelijk!

 

Kleding doppioPersoneel in Stijl door Vic

 Het personeel van Doppio Espresso Groningen is sinds deze week ook gekleed in maatkleding geleverd door Vic Fashion for Men te Groningen. Schitterende overhemden en sloven met feloranje koord brengen het naar een stijlvol geheel. Vic staat bekend om haar service en vooral haar collectie van eigentijdse, vooral Italiaanse labels. U kunt hier terecht voor onder andere Armani Collezioni, Corneliani en Sartoria Trammarossa. 

Misset Horeca (30 sept 2008)

Doppio Espresso wil snel naar 20 zaken

Waardering (1) 0 reacties0 reacties
De Groningse espressobar Doppio Espresso wil snel groeien. Het bedrijf wil binnen vijf jaar twintig zaken in Nederland.

doppio-espresso-groningen-300x167

Doppio Espresso is anderhalf jaar na de start een andere weg ingeslagen. Naast koffie biedt de zaak nu ook food aan. Kwaliteit is daarbij het uitgangspunt. Middels een open keuken worden zeven verschillende soorten brood gemaakt voor de gast.

‘We hebben als doelstelling om als franchise-organisatie binnen vijf jaar te groeien naar twintig vestigingen in Nederland’, laat Jonathan Teoh van Doppio Espresso weten.

Teoh: ‘De vestigingen kunnen variëren van expresslocaties met een grootte van dertig tot zestig vierkante meter tot een ‘flagshipstore’ met een grootte van 150 tot tweehonderd vierkante meter.

food en wijnen
De resterende maanden van 2008 wordt gebruikt om te testen en te optimaliseren met de werking met food en wijnen. Begin 2009 worden de eerste concrete stappen gemaakt voor hete openen van een twee vestiging, belooft Teoh. ‘Gesprekken voor deze vestiging zijn in een vergevorderd stadiuim’.

Doppio Espresso is naast exploitant van een espressobar ook leverancier van koffieautomaten en importeur van koffiebonen. Daarnaast heeft het sinds deze week alle activiteiten van Blend Tea in de Benelux voor zijn rekening genomen.

dinsdag 30 september 2008, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lees het artikel op missethoreca.nl

Doppio Espresso Distributeur Blend Tea Benelux

Blend giftboxDoppio Espresso is de nieuwe distribiteur van Blend Tea

Vanaf eind september heeft Doppio Espresso B2B alle activiteiten van Blend Tea in de Benelux voor zijn rekening genomen.

Het exclusieve thee merk, dat uitsluitend gebruik maakt van verse en natuurlijke ingrediënten, richt zich met name op het professionele gebruik. Onder haar internationale klantenbestand valt o.a. het exclusieve Bulgari Hotel in Milaan, dit hotel is pas geleden verkozen is tot No. 1"most fashionable" hotel in the world.

Doppio Espresso B2B krijgt door deze samenwerking de mogelijkheid om een totaalpakket aan de horeca te leveren; van wereldklasse thee tot handgemaakte Kees van der Westen espresso-machines. Vanaf begin 2009 zal Blend Tea zijn opwachting maken op diverse nationale Horeca beurzen. De thee is voor u per direct online verkrijgbaar in zowel zakjes, als in de vorm van losse thee in exclusieve tins.

Nieuwe Versie!

Jazeker, na veel schrijven en testen is hier nu (zo goed als af) de vernieuwde versie van doppio-espresso.nl

De komende dagen blijven we nog wel sleutelen, maar zal de downtime minimaal zijn. Mocht u tips, klachten of een idee of twee met ons willen delen, schroom dan niet en neem contact met ons op.

 Veel plezier in de nieuwe omgeving!

Het doppio team

UPDATE: Bedankt voor alle feedback! We hebben het deel van het inloggen in de shop veranderd, en een stuk meer weergegeven in het Nederlands. En op aanvraag hebben we ook weer iets nieuws. U kunt nu ook uw orderstatus via de site bekijken, en uw gegevens bewerken zonder eerst een order te plaatsen.Dit kan allemaal onder de link Account Onderhoud die zichtbaar wordt na het inloggen onder de product categorieën. 

Nieuw BODUM Servies

bodum mezzo veneziano Misschien was het u al opgevallen bij Doppio Groningen, maar ons assortiment is opnieuw uitgebreid. Dit maal met dubbelwandige glazen kopjes met rvs schotel: BODUM Veneziano. Wij hebben hem in twee maten, piccolo en mezzo. Mocht u nog groter willen, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

 Team Doppio Espresso

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8