Ons nieuwe logo

Mijn Doppio App

Helaas het loyalty platform is failliet gegaan waarmee we samen werkte. We zijn op de hoogte van het probleem en er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een oplossing.

Header app

Download on the App Store Badge NL 135x40

google play badge

 

Met de gratis ‘mijn Doppio’ app spaar je heel eenvoudig voor te gekke beloningen, zoals gratis koffie.

Verder ben je met de app als eerste op de hoogte van leuke acties, kan je punten sparen, zien je waar jouw dichtstbijzijnde Doppio locatie is en later ook met de app betalen. Momenteel ontvang je alleen punten bij aankoop van food items/consumpties in onze Doppio vestigingen. Retail is uitgesloten van het spaarsysteem.

Download vandaag nog Mijn Doppio en ontvang direct een voucher voor een gratis koffie.

Algemene voorwaarden & privacybeleid | FAQ | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Mijn Doppio app |

Sparen App

Sparen

Sparen bij ieder bezoek

Bij ieder bezoek spaar je door de QR code op de kassabon te scannen. Je wordt altijd eerlijk beloond voor je besteding, want €1,- staat altijd gelijk aan 1 spaarpunt.

Beloningen

Jouw gespaarde punten kun je inleveren voor de leukste en lekkerste beloningen. Deze lopen uiteen van een solo koffie tot een compleet verzorgde reis naar Italië! 
Voor de vaste gasten wordt het nog interessanter. Hoe meer je hebt gespaard, des te hoger je level, des te persoonlijker jouw aanbiedingen worden.

 Voucher app

Vouchers

Naast het reguliere spaarprogramma krijg je ook op relevante momenten persoonlijke vouchers toegestuurd. Je kunt deze gemakkelijk en snel verzilveren aan de kassa, denk aan leuke acties rondom nieuwe koffie, taartjes en broodjes op de menukaart of producten voor thuis!

 Locatie app

Locatie zoeker

Gebruik mijn Doppio om eenvoudig naar de dichtstbijzijnde Doppio Espresso locatie te navigeren.
Wel zo handig als je in een andere stad bent en zin hebt in een verwenmomentje bij Doppio.

 Nieuwsbrief app

Nieuws feed

Met mijn Doppio blijf je eenvoudig op de hoogte van al het nieuws rondom het laatste nieuws over Doppio Espresso. Van informatie over onze koffie tot aankondigingen van lekkere seizoenspecials, je vindt het allemaal in de Doppio Newsfeed.

 

Algemene voorwaarden & privacybeleid | FAQ | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Mijn Doppio app |

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8