Ons nieuwe logo

Doppio Espresso opent deuren in Purmerend

Doppio Espresso opent 26e vestiging in Purmerend

De snelgroeiende espressobarketen Doppio Espresso heeft in Purmerend haar 26e vestiging geopend. De espressobar heeft een prachtige ligging in het vernieuwde winkelcentrum Het Eggert, in het hart van Purmerend.
Als je de espressobar binnen loopt, waan je jezelf in Italië. De bijzondere Kees van der Westen Mirage is een echte eyecatcher. En met name de grote sfeerbeelden aan de muur roepen een momentje in Italië bij de gast op. Bijzonder aan deze Doppio zaak is het binnenterras.

Aan de lange leestafel kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. Door de diverse lounge zitjes wordt het woonkamergevoel gecreëerd, die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over voldoende werkplekken, gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten. Kortom, bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken.

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso begint Stefan Haan een trendy, strak maar sfeervol vormgegeven zaak waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Stefan en z’n team hebben elke dag één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Ze willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen, waaronder Winnaar AD Koffietest, Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 (2x) en Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra.

Doppio Espresso Purmerend is 7 dagen per week geopend. De opening wordt het hele weekend gevierd met diverse leuke acties. Op zaterdag 27 juni wordt een grootse gratis cappuccinodag georganiseerd om de harten van de inwoners van Purmerend en omgeving te veroveren.

Doppio Espresso Purmerend
Winkelcentrum Het Eggert 1e etage
Willem Eggertstraat 147
1441 CL Purmerend

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8