Ons nieuwe logo

Doppio Espresso genomineerd voor GfK Out of Home Formule Award

Vandaag is bekend gemaakt dat Doppio Espresso is genomineerd voor de GfK Out-of-Home Formule Awards 2015. Dé awards die de gastwaardering inzake kwaliteit, beleving en gastvrijheid weerspiegelen.

Doppio Espresso is genomineerd in de categorie Shopperhoreca. De espressobarketen deelt het strijdtoneel met IKEA en Bagels & Beans. De genomineerde organisaties worden beoordeeld op beleving, gastvrijheid, prijs en kwaliteit. Daarnaast is loyaliteit ook één van de factoren die beoordeeld zal worden in het GfK consumentenonderzoek.

Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zijn enorm blij met deze nominatie: “Dat we voor deze toonaangevende prijs genomineerd zijn, is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg zijn en een enorme motivatie om door te gaan met prachtige koffies sourcen, branden en maken voor onze gasten. We zijn trots op alle medewerkers, collega's, franchisenemers en leveranciers dat die mogelijk maken!”

De GfK Out-of-Home Formule Awards is een initiatief van GfK Nederland en Out-of-Home-Shops, waarbij op basis van een grootschalig onderzoek onder recente gasten van meer dan 70 foodservice organisaties waardering over horeca faciliteiten in beeld wordt gebracht. De best scorende organisaties in vijf kanalen ontvangen de felbegeerde beker en mogen zich dit jaar “Beste Horeca-formule Nederland” noemen. De awards worden donderdag 25 juni uitgereikt.

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8