Ons nieuwe logo

Wageningen

espressobar Espressobar koffie Verkoop koffiebonen

koffiemachines grijs

Verkoop koffiemachines

wifi Free WiFi
togo To Go thee Verkoop thee onderhoudsmiddelen grijs Verkoop onderhouds-producten  
lunch Lunch  high-tea  High Tea academy_grijs Coffee academy    

 

 

 

 

Doppio Espresso Wageningen 

 

Genietmomentje per dag

Bij ons stap je binnen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken onder het genot van jouw favoriete koffie. Zo creëren wij samen met en voor jou een zalig genietmomentje per dag. Je vindt ons zeer centraal op de Campus van de Universiteit van Wageningen. Elke dag weer hebben wij één doel: gasten blij maken en met een goed gevoel de dag te laten vervolgen.



Goede start

Vanaf 8 uur staat er voor jou een smakelijk ontbijt klaar. Een verse croissant met zoet of hartig met een net geperste jus d’orange. Daarbij serveren we graag een van onze koffie of thee specialiteiten. Natuurlijk is een ‘to go’-ontbijtje ook een optie. Lekker makkelijk en snel voor onderweg naar werk, college of terug naar huis voor het lekkerste ontbijt op bed.
Ben je graag gelijk op de hoogte van het nieuws? Begin je dag dan ontspannen bij ons, met krant en een prima espresso erbij.
Echt een goede dagstart.

Beter vervolg

Natuurlijk is Doppio Espresso Wageningen ook een heerlijke plek voor een tussenstop bij een mooie wandeling of fietstocht door het prachtige Binnenveld! Voor bewoners van Wageningen Noordwest of Tarthorst zitten we op loopafstand. Ook op zaterdag het dichtstbijzijnde terras met heerlijke Italiaanse producten!

Met de lunch even op adem komen. Zakelijk of gezellig bij praten, wij maken er graag jouw genietmoment van. Hoe leuk als je er iemand mee wilt verrassen! Thuis, in het park of op kantoor. Wij doen en denken graag met je mee. Onze drielaagse Italiaanse Tosti is een topper! Bellissima!

Bij Doppio Espresso Wageningen is het gemakkelijk en prettig werken. Er is gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten. En dat met de fijnste Italiaanse koffie onder handbereik. Meraviglia!


De zoetekauw nodigen we met plezier uit ‘research’ te doen in onze gebaksvitrine. Hier is absoluut zeer veel lekkers te ontdekken. De gluten- en lactosevrije producten komen van Rose&Vanilla uit Utrecht. Delizioso!

Genieten in het kwadraat

Lekker chillen, even werken, fijn ontmoeten, praktisch vergaderen: met plezier! Wij staan altijd open voor leuke ideeën en samenwerkingen. Heb jij een tof idee voor een koffiecreatie of leuke actie? Laat het ons weten. Want samen met jou maken we er écht een mooi moment van de dag van. Jij kunt rekenen op een glimlach. Van ons én bij jezelf.

Bekijk hier onze menukaart

button menukaart pdf 1


Ons team verwelkomt u graag!

Tot snel!
Jeannette van Lagen

Get social 

Voor de hoognodige Doppio-info of gewoon af en toe een glimlach, kijk eens op:

doppio social media icons facebook    doppio social media icons twitter doppio social media icons instagramdoppio social media icons tripadvisor

 

Locatie

Doppio Espresso Wageningen
Bornsesteeg 32
6708 PE Wageningen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0317 - 844 900
b.g.g.: 0513 - 41 93 63 (hoofdkantoor)                          

 

   Doppio plattegrond wageningen   

 

 

Openingstijden* 

       
Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag
gesloten    
Zondag 11:00  - 16:00 

*) De openingstijden kunnen wijzigen

Baristi

Ons team bestaat uit mensen met een passie voor koffie & thee. Onze baristi zorgen voor de lekkerste koffie, voorzien jou desgewenst van een advies en zorgen ervoor dat jij ontspannen kunt genieten van je bezoek aan Doppio Espresso. Wij zijn pas tevreden als jouw “Doppio beleving” optimaal is. 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8