Ons nieuwe logo

Wageningen

espressobar Espressobar koffie Verkoop koffiebonen

koffiemachines grijs

Verkoop koffiemachines

wifi Free WiFi
togo To Go thee Verkoop thee onderhoudsmiddelen grijs Verkoop onderhouds-producten  
lunch Lunch  high-tea  High Tea academy_grijs Coffee academy    

 

 

 

 

Doppio Espresso Wageningen 

kerst 2018 2019 2 001 

I only need coffee on days ending with 'Y'

Bij ons kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken onder het genot van jouw favoriete koffie. Kortom jouw centrale plek op de Campus van de Universiteit van Wageningen. Elke dag hebben wij één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel de dag te laten vervolgen.

Wij zijn er echter niet alleen voor de studenten en medewerk(st)ers van de Universiteit, het is ook een heerlijke plek om als tussenstop te gebruiken bij een mooie wandeling of fietstocht door het prachtige Binnenveld! Voor bewoners van Wageningen Noord-West of Tarthorst is het op loopafstand en de dichtstbijzijnde plek voor een lekker terras met heerlijke producten!

Life begins after coffee

In de ochtend staan we voor je klaar met ontbijt bestaande uit croissants met jam of kaas, vers geperste jus d’orange en heerlijke koffie of thee specialiteiten. Voor een licht ontbijtje, welke je ook snel (to go) mee kunt nemen onderweg naar werk, college of mee terug naar huis voor het lekkerste ontbijt op bed.

Ben je graag gelijk op de hoogte van het nieuws; begin je dag dan ontspannen met een van onze kranten en een heerlijke espresso erbij. Wij helpen je graag de dag goed te beginnen.

Onze drielaagse Italiaanse Tosti is altijd een goed idee; als laat ontbijt, middagsnack of lekkere lunch, hij kan altijd! Maar onze lunchkaart heeft veel meer te bieden zoals diverse rijk belegde broodjes, grilled sandwiches en salades. Met de lunch even op adem komen, zakelijke of een heerlijke lange lunch om bij te praten, wij staan altijd voor je klaar. Wil je iemand thuis, in het park of op kantoor verrassen met een geweldige lunch? Dat kan natuurlijk altijd, wij zorgen dat alles handig to-go is mee te nemen.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn mail willen checken, beschikt Doppio Espresso Wageningen over gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten.

Happiness is homemade… and a little by us

De zoetekauw kan bij ons ook zijn hart ophalen; onze gebaksvitrine is dagelijks gevuld met een wisselend assortiment van taart, muffins en cookies.  Ook bieden wij een aantal gluten- en lactose-vrije producten aan, deze varianten komen van Rose&Vanilla uit Utrecht en zijn bijzonder smaakvol!

Be inspired

Passie, kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop. Wij staan dan ook altijd open voor leuke ideeën en samenwerkingen. Heb jij bijvoorbeeld een tof idee voor een koffiecreatie of leuke actie? Laat het ons weten!

Kortom, wij zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en chillplek in één. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch én natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op je gezicht toveren.

Vergaderen

Doppio Espresso Wageningen is tevens een mooie plek voor uw bedrijfs- of afdelings-borrel. Onze ruimte is buiten onze openingstijden af te huren en onder het genot van een heerlijk speciaal biertje of wijntje en een lekker hapje bezorgen wij uw collega’s en/of zakelijke partners een heerlijke tijd! Informeer naar de mogelijkheden.


Eric en zijn team staan klaar om u te begroeten!
Tot snel!

Get social 

Voor de hoognodige Doppio-info of gewoon af en toe een glimlach, kijk eens op:

doppio social media icons facebook    doppio social media icons twitter doppio social media icons instagramdoppio social media icons tripadvisor

 

Locatie

Doppio Espresso Wageningen
Bornsesteeg 32
6708 PE Wageningen

Tel: 0317 - 844 900
b.g.g.: 0513 - 41 93 63 (hoofdkantoor)                          

 

   Doppio plattegrond wageningen   

 

 

Openingstijden* 

       
Maandag 09:00 - 17:30 
Dinsdag 09:00 - 17:30 
Woensdag 09:00  - 17:30 
Donderdag 09:00  - 17:30 
Vrijdag 09:00  - 17:30 
Zaterdag
gesloten -  
Zondag gesloten  -  

*) De openingstijden kunnen wijzigen

Baristi

Ons team bestaat uit mensen met een passie voor koffie & thee. Onze baristi zorgen voor de lekkerste koffie, voorzien jou desgewenst van een advies en zorgen ervoor dat jij ontspannen kunt genieten van je bezoek aan Doppio Espresso. Wij zijn pas tevreden als jouw “Doppio beleving” optimaal is.

  • webbutton doppio bijuindebuurt
  • webbutton chemex
  • webbutton nieuwe vestiging LRC

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8