Ons nieuwe logo

Bijzondere koffiemomenten met Doppio Espresso tijdens Amsterdam Coffee Festival

Over 2 weken is het zover; het Amsterdam Coffee Festival gaat van start. En vol trots laten wij weten dat wij erbij zijn.

In navolging van het succes van The London Coffee Festival, brengt organisator Allegra Events het podium voor koffie naar Nederland. In Londen is het al jaren een populair evenement waar iedereen die van koffie houdt of werkzaam is in de koffiewereld elkaar vindt. Ook in Nederland heeft de koffiecultuur zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en hebben moderne koffiebars zoals Doppio Espresso een vaste plek in de dagelijkse routine van veel Nederlanders gekregen.

Tijdens hét evenement voor professionals en koffieliefhebbers zal Doppio Espresso bezoekers verblijden met heerlijke koffie. In samenwerking met White Rabbit wordt een Coffee Tree opgetogen. In een kunstzinnige versie van de koffieboom hangen koffiekopjes van Doppio Espresso waar bezoekers herinneringen aan hun mooiste koffiemomenten in kunnen hangen, terwijl ze genieten van hun koffie. Het idee achter de koffieboom is een momentje rust creëren en herinneringen ophalen: “Koffie verbindt, verenigt en schept een band. Koffie is in onze cultuur een werkwoord geworden. Koffie doen, de meest laagdrempelige manier van afspreken. Uit zo'n koffie doen momentje ontstaan bijzondere dingen. Iedereen herinnert zich wel iets. In deze boom worden deze verhalen verzameld en zal het 'koffie doen' zichtbaar worden gemaakt.”

Het festival biedt bezoekers verder inspirerende demonstraties van prijswinnende baristi, werkzaam in de beste espressobars van Europa. Ook voor de nieuwste producten en laatste trends op het gebied van koffie muziek, kunst, street food, koffiecocktails en meer ben je tijdens het Amsterdam Coffee Festival op het goede adres. Kortom, kom genieten van een super toffe, inspirerende en leerzame dag.

Voor alle gepassioneerde koffieliefhebbers: het Amsterdam Coffee Festival vindt 2 en 3 mei plaats op de NDSM Werf, te Amsterdam. Informatie over het evenement en kaartverkoop vind je op: www.amsterdamcoffeefestival.com

 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8