Ons nieuwe logo
  • Doppio_Website-Header_Moederdag-24.jpg
  • doppio-website-header-Nominatie-nfv2024.jpg
  • Doppio Capsules 23 header 200ppi

Horeca oplossingen

 

 

 

 

Horeca - koffie en thee

Als horecaondernemer bent u constant op zoek naar uw onderscheidende vermogen. Met onze koffie- en theeconcepten bent u in staat om eenvoudig een stukje van uw bedrijfsvoering te upgraden naar een topniveau. Kwalitatief goede koffie en thee zijn de basis van ons bedrijf en voor onze horeca. Vanuit die passie zijn we ook begonnen met onze eerste espressobar.

Vaak werden wij benaderd door collega horecaondernemers en MKB-ers of wij ook voor hen de koffie wilde leveren. In januari 2009 zijn we gestart met Doppio Espresso Business Services. Het doel van dit bedrijf is koffie, thee, machines én kennis te delen met ondernemers die kwaliteit net zo belangrijk vinden als wij.

Momenteel hebben we twee mooie koffieconcepten en een uitstekend theeconcept. Door de wensen van de klant centraal te stellen en geen concessies te willen doen aan kwaliteit zijn we in staat om de koffie- en theebeleving te verbeteren.

We merken duidelijk een ontwikkeling in de markt. Kwaliteit is leidend en onderscheidend vermogen wordt steeds belangrijker. Gasten willen verrast worden en de ervaring moet goed zijn; van de eerste tot de laatste indruk. Door meer focus te leggen op koffie en thee dan voorheen wordt er een prima kans gecreëerd om een uitstekende (laatste) indruk te achter te laten. De extra aandacht die aan koffie en thee wordt besteed straalt af op het personeel. Zij zijn enthousiaster en zullen makkelijker kunnen bijverkopen.

Thee speelt bovendien een steeds belangrijkere rol. In navolging van de vrouwen ontdekken steeds meer mannen de verrassende en subtiele smaken van  theemelanges. Hier ligt dan ook een mooie kans voor horecaondernemers die extra aandacht willen besteden aan de theebeleving. Smaak, kwaliteit en presentatie moeten hierbij centraal staan.

Kwaliteit van essentieel belang

In onze filosofie zijn er drie factoren die bepalend zijn voor de kwaliteit van koffie. Namelijk:

1. Grondstof
2. Gereedschap
3. Kennis

Het is als bij vuur. Ontbreekt er één van deze factoren dan kan een goede koffie niet ontstaan.

Om deze reden bieden wij een oplossing voor elke horecaondernemer.

Wij kunnen de ontbrekende puzzelstukjes invullen en de passie voor goede koffie flink aanwakkeren.

Wij hebben de juiste koffie voor een eerlijke prijs. Ons assortiment bestaat uit machines, tampers,
servies en toebehoren én we hebben een proefruimte waar we u en uw personeel uitgebreid kunnen
trainen.

Uiteraard kunnen wij ook op locatie baristatrainingen verzorgen. Koffie zetten, serveren en verkopen is
voor ons dagelijkse kost. We hebben immers onze eigen espressobarren waar we elke dag aan de lijve ondervinden
wat de gast belangrijk vindt en hoe we de koffiebeleving kunnen optimaliseren.

Bovendien is in veel gevallen de eerste baristatrainingen voor onze klanten gratis!

 

Wilt u meer weten over onze trainingen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0513-419363
of via ons contactformulier

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8