Ons nieuwe logo

Doppio 10 jaar

doppio 10jaar website pagina header 1200x300

Doppio Espresso bestaat in april 10 jaar. En dat moet gevierd worden. Met koffie natuurlijk! Ter ere van ons jubileum gaan we tien schitterende koffies in gelimiteerde oplage uitbrengen. Elke maand zetten we een andere bijzondere single origin van een gepassioneerde boer in de spotlight. Alle tien van verschillende boeren, met allen een eigen verhaal. Vijf geselecteerd door ons en vijf in samenwerking met bevriende koffiebranders.

Het is voor ons een nederige eer dit met jou te mogen delen. Wij dragen deze koffie dan ook niet aan onszelf op, maar aan de velen die wij dankbaar zijn, die het voor ons mogelijk hebben gemaakt om tien jaar lang te groeien tot wie we nu zijn. Dus cheers voor hen die ons helpen op weg naar de top: de koffieboeren, de branders met wie wij samenwerken, de baristatrainers, onze baristi, onze ondernemers en natuurlijk onze gasten. Voor jouw glimlach leren we elke dag met plezier bij, en innoveren we door zodat jij en wij nog meer kunnen genieten van wat de natuur en het leven ons brengt.

Elke maand zetten we een andere espresso of filterkoffie in de spotlight. Onze baristi vertellen je graag van welke bijzondere koffie jij op dit moment kunt genieten.

Thuis genieten van onze heerlijke koffie? https://www.doppio-espresso.nl/shop/

Een decennium Doppio Espresso - https://franchiseplus.nl/artikel/decennium-doppio-espresso

 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8