Ons nieuwe logo

LACTOSE VRIJdag

 

Doppio Espresso en Campina organiseren Gratis Lactose Vrije Cappuccinodag

Doppio Espresso en Campina hebben heerlijk nieuws voor iedereen die dol is op melk, maar lactose-intolerant is. De lactosevrije melkdrank van Campina is binnenkort, naast de vertrouwde verse volle melk, verkrijgbaar bij Doppio Espresso. De cappuccino smaakt met Lactose Vrij nog net zo lekker als met gewone melk, het bevat alleen geen lactose meer. Nu kan iedereen zorgeloos genieten van de cappuccino’s en andere melkkoffies.

Voor veel mensen is een cappuccino onderdeel van een dagelijks ritueel. Melk, en dus cappuccino drinken is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo kunnen mensen die lactose-intolerant zijn de melksuiker, lactose, niet goed verteren. Vorig jaar introduceerde Campina een verse lactosevrije melkdrank die met behulp van nieuwe filtertechniek exact hetzelfde smaakt als gewone halfvolle melk. Zo kunnen nu ook mensen die lactose-intolerant zijn, genieten van al het goede van melk en melk gerelateerde producten.

Uit consumentenonderzoek is gebleken dat mensen met lactose-intolerantie dit product omarmen. Omdat Doppio Espresso pretendeert er voor iedereen te zijn, hebben zij lactosevrije melk van Campina in hun assortiment opgenomen. De espressobarketen wil iedereen laten genieten van hun cappuccino’s en andere melkkoffies.

Om dit te vieren en iedereen kennis te laten maken, organiseert Doppio Espresso in samenwerking met FrieslandCampina vrijdag 24 januari LACTOSE VRIJdag. Deze dag worden in alle 23 vestigingen van Doppio Espresso de hele dag gratis cappuccino’s uitgedeeld.
Het doel is alle mensen, dus ook met lactose-intolerantie, een waanzinnige cappuccino-ervaring te laten beleven. De dag wordt gepresenteerd als een feestje; het is een traktatie voor gasten met lactose-intolerantie, ook zij kunnen nu genieten van cappuccino’s. Uiteraard kunnen gasten ook nog voor de klassieke cappuccino bij Doppio Espresso terecht.

We zien je graag vrijdag 24 januari in een van onze vestigingen! Kijk op www.doppio-espresso.nl/vestigingen voor een Doppio Espresso vestiging in de buurt.

In het nieuws 

 

 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8