Ons nieuwe logo

Doppio Espresso opent deuren in Nijmegen

Doppio Espresso opent 25e vestiging in Nijmegen

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft in het sfeervolle Nijmegen haar 25e vestiging geopend. De espressobar heeft een prachtige ligging aan Plein 1944, in het hart van Nijmegen, dat wordt gekenmerkt door veel bekende winkelketens, trendy kledingzaken, restaurants, uitgaansgelegenheden en talloze speciaalzaken. Doppio Espresso past met haar uitgebreide assortiment perfect in het Nijmeegse straatbeeld.
Als je het nieuwe pand binnen loopt, waan je jezelf in Italië. Aan de lange leestafel binnen kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. Door de diverse lounge zitjes wordt het woonkamergevoel gecreëerd, die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. De grote sfeerbeelden aan de muur roepen een momentje in Italië bij de gast op.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over voldoende werkplekken, gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten. Bijzonder aan het pand, is dat het aan twee kanten bereikbaar is. Het terras is ideaal om de eerste zonnestralen op te vangen en te genieten van het uitgebreide assortiment bestaande uit koffie, thee, ontbijt, rijk belegde broodjes en deeg- en zoetwaren. Kortom, bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken.

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso begint Marcel Koch een trendy, strak maar sfeervol vormgegeven zaak waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Marcel en z’n team hebben elke dag één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Ze willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben.

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen, waaronder Winnaar AD Koffietest, Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 (2x) en Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra.

Doppio Espresso Nijmegen is 7 dagen per week geopend. Speciaal voor de opening wordt vrijdag 19 juni een gratis cappuccinodag georganiseerd om de harten van de inwoners van Nijmegen en omgeving te veroveren.

Doppio Espresso Nijmegen
Plein 1944 90
6511 JE Nijmegen
Tel: 024 - 737 00 78
www.doppio-espresso.nl

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8