Ons nieuwe logo

Doppio ook in Sneek en Drachten

door BUREAUREDACTIE FRIES JOURNAAL | Dinsdag 6 november 2012 | Editie: 69 | november december 2012

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso groeit razendsnel. Eind september van dit jaar werd een vestiging geopend in het historisch centrum van Sneek en een in het centrum van Drachten, waarmee de teller op negentien komt. De Sneker zaak is gevestigd in de oude drukkerij Brandenburgh. Grada Bodewes en haar man Henk de Jong zijn de eigenaren van het hoekpand en zijn er een Doppio-filiaal in begonnen, waar naast kwalitatief superieure koffie ook exclusieve broodjes verkocht worden. 

Ook voor gebak, broodjes en sappen kan men er terecht. Aan het Museumplein in Drachten zagen de eigenaren Peter van Eijl en Jonothan Teoh van de koffieketen een mooie gelegenheid bij de bibliotheek. Al lezend genieten de mensen daar van een espresso, cappuccino of een van de specials. Franchisenemer Rinke Booi runt daar de spressobar.

Met de komst van Doppio Espresso in Sneek en Drachten is de espressobarketen sterk vertegenwoordigd in Friesland. Ook in Joure en Leeuwarden kunnen mensen al genieten van een heerlijke kop koffie van Doppio Espresso. Doppio Espresso is vijf jaar geleden in Groningen begonnen.

Bron: http://www.friesjournaal.nl/archief/doppio-ook-in-sneek-en-drachten 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8