Ons nieuwe logo

Franchisenemer gezocht Doppio Wageningen

Doppio Wageningen ter overname 

In verband met persoonlijke omstandigheden wordt ter overname aangeboden de Doppio Espresso vestiging op het Universiteitsterrein van de Universiteit van Wageningen. De vestiging is op 28 februari 2017 geopend en heeft de stijgende lijn flink te pakken. De vestiging is gelegen op Campus Plaza, een nieuw plein met diverse winkels zoals Subway, AH-to-Go, een pizzeria, Chinees restaurant, snackbar maar ook een fietsenzaak. De eerste besprekingen om gezamenlijke activiteiten, zoals Marketingactiviteiten, vanuit een ondernemersvereniging te gaan verrichten zijn opgestart. De locatie heeft zeer goede toekomstperspectieven, zo breidt de Universiteit jaarlijks uit maar worden er ook nieuwe bedrijven gevestigd, waaronder een plant van Unilever in 2020 met 500 werknemers. Tevens zijn er ver gevorderde plannen voor de bouw van meer studentenwoningen in de zeer nabije omgeving. 

De vestiging zelf is uitgerust met nieuwe, kwalitatief uitstekende, apparatuur. Er zijn 40 zitplaatsen in de vestiging zelf en het terras is momenteel met 28 zitplaatsen uitgerust. In beide gevallen is er nog de mogelijkheid om dit uit te breiden. Momenteel is er een Horecavergunning aanwezig waardoor er tevens alcoholische producten mogen worden verkocht. Dit maakt mogelijk dat er ook bedrijfsborrels en teamuitjes kunnen worden georganiseerd.

doppio wageningen web 3

Overname Doppio Wageningen in een notendop 

De franchiseformule Doppio Espresso richt zich, naast de hoofdactiviteit koffie en thee, ook op ontbijt, lunch en patisserie. Ondersteuning vanuit de formule is er op het gebied van Marketing, assortiment, bedrijfsvoering en trainingen voor de personeelsleden en franchisenemers.

Vraagprijs: in onderling overleg wordt de overnameprijs van complete vestiging met apparatuur en inventaris vastgesteld. De courante voorraad dient te worden overgenomen tegen de inkoopwaarde van de producten. De huur bedraagt € 1500,- per maand. Momenteel wordt er gewerkt met een flexibele pool aan medewerk(st)ers op pay-roll basis. De diverse lopende contracten zoals de diverse onderhoudscontracten en levering van diensten en producten kunnen desgewenst worden overgenomen of worden opgezegd door de huidige franchisenemer.

doppio wageningen web 1

Doppio Espresso

Doppio Espresso is een snel groeiende espressobar formule met een focus op kwalitatief waanzinnige koffie en persoonlijke service. Passie en beleving zijn uitgangspunten bij Doppio Espresso. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. De focus ligt op kwaliteit. We zijn een jong, ondernemend, dynamisch en trendy bedrijf. Naast een uitgebreid koffie assortiment, waarbij de koffiefanaat zijn hart kan ophalen, kunnen gasten bij ons ook terecht voor exclusieve theeën, rijk belegde broodjes, ontbijt en verse sappen.

Wat kun je verwachten Doppio Espresso?

Doppio Espresso biedt haar franchisenemers en personeel een gedegen inwerkprogramma en trainingen aan. Daarnaast is er doorlopende persoonlijke en professionele ondersteuning vanuit het hoofdkantoor voor, tijdens en na de opening. Uiteraard profiteer je van inkoopvoordeel, verkoopondersteuning en gezamenlijke knowhow. Daarnaast staan we open voor jouw ideeën. Samen kunnen we een nog betere Doppio Espresso ervaring realiseren en meer harten veroveren. Onze knowhow gecombineerd met de passie en het ondernemerschap van onze franchisenemers is het beste recept voor succes.

Wie zoekt Doppio Espresso?

Wat maakt een ondernemer een Doppio Espresso franchisenemer? Passie voor kwaliteit. Maar er is meer voor nodig om harten te veroveren en gasten mee te nemen in een unieke smaak- en servicebeleving. Doppio Espresso ondernemers beschikken over de volgende kwaliteiten:

 • Je bent klantgericht; persoonlijke en professionele service bieden vind je belangrijk en je doet graag net dat stapje extra voor de gast;
 • Aan ervaring heb jij geen gebrek; je beschikt over horeca- en leidinggevende ervaring;
 • Vrienden omschrijven jou als koffiefanaat; je weet waar je over praat en je hebt affiniteit met horeca en met koffie in het bijzonder;
 • Je bent ambitieus, ondernemend en kunt zelfstandig werken;
 • Je staat open voor feedback en streeft voortdurend naar verbetering;
 • De woorden leergierig en open-minded zijn op jou van toepassing;
 • Je bent goed in multitasken en op stressvolle momenten ben jij de rust zelve;
 • Je bent collegiaal, communicatief vaardig en je kunt mensen aansturen en motiveren;
 • Je bent in staat om snel, efficiënt en hard te werken en beschikt over doorzettingsvermogen.

Interesse in Doppio Espresso Wageningen?

Ben je enthousiast geworden en beschik je over de passie, ervaring en middelen om een Doppio Espresso vestiging te exploiteren? Heb je altijd al willen ondernemen en je aansluiten bij een dynamische organisatie? Dan ben jij de franchisenemer die wij zoeken! Klik hier voor meer informatie over franchising of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen mag natuurlijk ook: 0513-419363.

 

 

 

 • webbutton doppio bijuindebuurt
 • webbutton chemex
 • webbutton nieuwe vestiging LRC

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8