Ons nieuwe logo

Zoetermeer

espressobar Espressobar koffie Verkoop koffiebonen

koffiemachines grijs

Verkoop koffiemachines

wifi Free WiFi
togo To Go thee Verkoop thee onderhoudsmiddelen grijs Verkoop onderhouds-producten 7dagen 7 dagen geopend
lunch Lunch     academy_grijs Coffee academy    

Doppio Espresso Zoetermeer 

Wij zoeken enthousiaste collega's! 

Zoek jij een leuke (bij)baan? Doppio Espresso Zoetermeer is op zoek naar (ervaren) baristi en medewerkers in de bediening, die van koffiedrinken een unieke beleving maakt (parttime). Heb jij een tussenjaar en lijkt jou het leuk om ons team te komen versterken? Lees snel verder: Enthousiaste collega's gezocht in Zoetermeer

 

Het is weer koffietijd! Uiteraard denken wij om jouw veiligheid.
Om ontspannen en zorgeloos te genieten is het mogelijk om bij ons te reserveren, tot 4 personen. Bij een huishouden met méér dan 4 personen, graag even bellen. Bij aankomst in de zaak zullen wij een korte gezondheidscheck doen om de veiligheid te waarborgen. Onderstaande reserveer-button leidt je naar de reserveringspagina. Kom je er niet uit, bel dan gerust.
reserveerbutton

Onze vestiging 

zoetermeerinter

De vestiging in Zoetermeer heeft een prachtige ligging in het centrum en biedt een ideale uitvalsbasis om te genieten van koffie en even tot rust te komen en bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials.

Als je de zaak binnen loopt, waan je jezelf in Italië. Aan de lange leestafel binnen kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. In de hoek bij het raam wordt het woonkamergevoel gecreëerd met lounge zitjes die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Het terras is ideaal om de eerste zonnestralen op te vangen en te genieten van het uitgebreide assortiment.

Naast een uitgebreid assortiment aan koffie en thee kunnen bezoekers bij Doppio Espresso ook terecht voor ontbijt, rijkelijk belegde broodjes en deeg- en zoetwaren. Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten.

Doppio Espresso is enthousiast over de locatie in Zoetermeer: “Zoetermeer heeft een levendig centrum met een sterk winkelaanbod. De gekozen locatie biedt uitstekende mogelijkheden om de inwoners en bezoekers van het Stadshart blij te maken met prachtige koffies en goede service. We streven ernaar het winkelen in Zoetermeer nóg leuker te maken.”

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso runnen Magdalena en Sanne een strak vormgegeven zaak waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Magdalena en Sanne hebben als visie een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ze willen mensen laten genieten en met een goed gevoel huiswaarts laten keren.

Bekijk hier onze menukaart

button menukaart pdf 1

Graag tot snel!
Magdalena en Sanne 

 

Locatie

Doppio Espresso Zoetermeer
Promenadeplein 112
2711 AB Zoetermeer
Tel: 079 - 33 15 343

 


b.g.g.: 0513 419363

 

(hoofdkantoor)

                          

 

      

 

Doppio-plattegrond-zoetermeer 

Openingstijden* 

       
Maandag 10:30 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:30
Zondag 11:30 - 17:00

*) De openingstijden kunnen wijzigen

 

Genieten

Bij ons aan het Promenadeplein kun je terecht om onder het genot van de beste koffie te ontspannen, te werken, met vrienden/kennissen of collega’s af te spreken maar vooral te genieten. Uiteraard vind je bij ons ook de lekkerste ontbijt, lunch en meer

Ontspannen werken 

Bent u op zoek naar een locatie om te (net)werken onder het genot van de beste koffie, dan kunt u bij ons terecht. Ook is onze locatie door zijn ruime opzet en ligging geschikt voor zakelijke ontmoetingen. 

 

Baristi

Ons team bestaat uit mensen met een passie voor koffie & thee. Onze baristi zorgen voor de lekkerste koffie, voorzien u desgewenst van een advies en zorgen ervoor dat u ontspannen kunt genieten van uw bezoek aan Doppio Espresso. Wij zijn pas tevreden als uw “Doppio beleving” optimaal is.

 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8