Ons nieuwe logo

Spijkenisse

espressobar Espressobar koffie Verkoop koffiebonen

koffiemachines grijs

Verkoop koffiemachines

wifi Free WiFi
togo To Go thee Verkoop thee onderhoudsmiddelen grijs Verkoop onderhouds-producten 7dagen 7 dagen geopend
lunch Lunch  high-tea  High Tea academy_grijs Coffee academy    

Doppio Espresso Spijkenisse 

Heb jij passie voor koffie?

Doppio espresso Spijkenisse is een espressobar met sterke focus op gastbeleving, bijzondere koffies, heerlijke lunches en gebak. Bij Doppio is het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en kan genieten van onze specialiteit “koffie”. Hou jij net zoveel van koffie als wij? Lees dan snel hier verder of mail direct je cv en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

„Onthaasten & Ontspannen, doe je hier"

Bij ons kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Kortom jouw centrale plek in de buurt. Elke dag hebben wij één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Graag doen we iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.

Neem een kijkje:

„Life begins after coffee”

Elke dag staan we weer voor je klaar met ontbijt bestaande uit croissants met jam of kaas, yoghurt met muesli, vers geperste jus d’orange en heerlijke koffie. Ontbijt die je ook snel (to go) mee kunt nemen onderweg naar werk, college of mee terug naar huis voor het lekkerste ontbijt op bed. Ben je liever je gelijk op de hoogte zijn van het nieuws; begin je dag dan ontspannen met een van onze kranten en espresso erbij. Wij helpen je graag de dag goed te beginnen.

Onze drielaagse Italiaanse Tosti is altijd een goed idee; als laat ontbijt, middagsnack of lekkere lunch, hij kan altijd! Maar onze lunchkaart heeft veel meer te bieden zoals diverse rijk belegde broodjes, grilled sandwiches en salades.

Alle gerechten kunt u ook (to go) meenemen. Of het nu ontbijt, lunch of patisserie is.

Voor wie onder het genot van goede koffie zijn e-mail wil checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten.

,,Taart, taart en nog eens taart”

De zoetekauw kan bij ons ook zijn hart ophalen; onze gebaksvitrine is dagelijks rijk gevuld met een wisselend assortiment van taarten, muffins en cookies. 

Passie, kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop. Wij staan dan ook altijd open voor leuke ideeën en samenwerkingen. Heb jij bijvoorbeeld een tof idee voor een koffiecreatie of leuke actie? Laat het ons weten! Dan kunnen we samen kijken of het een tof doppio-waardig en haalbaar idee is.

Kortom, wij zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en relaxplek in één. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch én natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op je gezicht toveren.

Wij kijken er nu al naar uit om jouw favoriete koffie te mogen maken (en je uit te dagen in je koffie wereld)!

Tot snel! 

Get social 

Voor de hoognodige Doppio-info of gewoon af en toe een glimlach, kijk eens op:

doppio social media icons facebook

Locatie

Doppio Espresso Spijkenisse
Elementenweg 17
3201 LG Spijkenisse 
Tel: 0181 - 72 48 00
b.g.g.: 0513 - 41 93 63 (hoofdkantoor)                          

 

      

 

 Doppio plattegrond spijkenisse

Openingstijden* 

       
Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

*) De openingstijden kunnen wijzigen

 

 

Baristi

Ons team bestaat uit mensen met een passie voor koffie & thee. Onze baristi zorgen voor de lekkerste koffie, voorzien jou desgewenst van een advies en zorgen ervoor dat jij ontspannen kunt genieten van je bezoek aan Doppio Espresso. Wij zijn pas tevreden als jouw “Doppio beleving” optimaal is

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8