Ons nieuwe logo
espressobar Espressobar lunch Lunch

7dagen

7 dagen geopend

wifi Free WiFi
togo To Go thee Tea academy grijs   Coffee academy    
               

Doppio Espresso - Eindhoven 

 Deze vestiging is tijdelijk gesloten. 

baristacathelijne

Wij heten u van harte welkom in onze vestiging!

Juli 2020 hebben wij onze deuren in Eindhoven geopend. Onze Italiaanse espressobar is te vinden zijn in het Emma District in Eindhoven; een van de meest nieuwe en spraakmakende winkelgebieden in de binnenstad van Eindhoven. 

Bij ons kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Onze locatie zeer geschikt voor zakelijke ontmoetingen op een centraal gelegen punt. Elke dag hebben wij één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts of weer aan het werk te laten gaan. Graag doen we iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.

Elke werkdag staan we voor je klaar met ontbijt bestaande uit croissants met jam of kaas, yoghurt met muesli, vers geperste jus d’orange en heerlijke koffie. Voor een licht ontbijtje, die je ook snel (to go) mee kunt nemen onderweg naar werk, college of mee terug naar huis voor het lekkerste ontbijt op bed. Ben je liever je gelijk op de hoogte zijn van het nieuws; begin je dag dan ontspannen met een van onze kranten en espresso erbij. Wij helpen je graag de dag goed te beginnen.

Onze drielaagse Italiaanse Tosti is altijd een goed idee; als laat ontbijt, middagsnack of lekkere lunch, hij kan altijd! Maar onze lunchkaart heeft veel meer te bieden zoals diverse rijk belegde broodjes, grilled sandwiches en salades. Met de lunch even op adem komen, zakelijke of een heerlijke lange lunch om bij te praten, wij staan altijd voor je klaar. Wil je iemand thuis of op kantoor verrassen met een geweldige lunch? Dat kan natuurlijk altijd, wij zorgen dat alles handig to-go is mee te nemen. Als je van te voren je bestelling telefonisch doorgeeft zorgen we dat het klaar staat. In overleg is er de mogelijkheid om grotere bestellingen te laten bezorgen.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi en een voldoende stopcontacten.

De zoetekauw kan bij ons ook zijn hart ophalen; onze gebaksvitrine is dagelijks gevuld met een wisselend assortiment van taart, muffins en cookies.

Kortom, wij zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek, opleidingsplek en relaxplek in één. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch én natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op je gezicht toveren.

Graag tot snel!

Bekijk hier onze menukaart:

button menukaart pdf 1

 


Get social

doppio social media icons facebookdoppio social media icons instagram

Locatie

Doppio Espresso Eindhoven 
Nieuwe Emmasingel 60 
5611 AM Eindhoven
Tel: 040 - 844 12 59

 


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

b.g.g.: 0513 419363

 

(hoofdkantoor)

  

 

 

coffeegift

Openingstijden*

 TIJDELIJK GESLOTEN      
Maandag      
Dinsdag      
Woensdag      
Donderdag      
Vrijdag      
Zaterdag
     
Zondag      

*) De openingstijden kunnen wijzigen

Nb. tijdens de lockdown zijn de openingstijden gewijzigd. Raadpleeg de social media pagina of google voor actuele openingstijden.

 

 

 

 

 

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8