Ons nieuwe logo

Delft

espressobar Espressobar koffie Verkoop koffiebonen

koffiemachines grijs

Verkoop koffiemachines

   
togo To Go thee Verkoop thee onderhoudsmiddelen grijs Verkoop onderhouds-producten  
lunch Lunch wifi  Free WiFi 7dagen 7 dagen geopend
   

 

Doppio Espresso Delft 

vacature buttonvacature button2

 Wij zoeken collega's! 

Wij zijn op zoek naar collega's die van koffiedrinken een unieke beleving maken. In de bediening bieden wij een leuke bijbaan voor iemand die van afwisseling en koffie houdt! De ene dag sta je in de hectiek van de keuken de mooiste broodjes te maken terwijl je de volgende dag in de zaak weer de rust zelve bent en vol passie de koffie staat te adviseren. En ook aan het geweld van de koffiemachine zal je op den duur niet ontkomen! Ook bieden we de mogelijkheid om door te groeien binnen ons team. Kom jij ons team fulltime of parttime (aantal uren in onderling overleg) versterken? Kijk hier voor meer informatie of mail je motivatie en CV dan direct naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We love to make coffee for the city that loves to drink it"

Vanaf eind juni staan wij klaar om jouw favoriete koffie te maken. Bij ons kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Kortom jouw centrale plek in de buurt. Elke dag hebben wij één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Graag doen we iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.

„Life begins after coffee”

Elke werkdag staan we voor je klaar met ontbijt bestaande uit croissants met jam of kaas, yoghurt met muesli, vers geperste jus d’orange en heerlijke koffie. Voor een licht ontbijtje, die je ook snel (to go) mee kunt nemen onderweg naar werk, college of mee terug naar huis voor het lekkerste ontbijt op bed. Ben je liever je gelijk op de hoogte zijn van het nieuws; begin je dag dan ontspannen met een van onze kranten en espresso erbij. Wij helpen je graag de dag goed te beginnen.

Onze drielaagse Italiaanse Tosti is altijd een goed idee; als laat ontbijt, middagsnack of lekkere lunch, hij kan altijd! Maar onze lunchkaart heeft veel meer te bieden zoals diverse rijk belegde broodjes, grilled sandwiches en salades. Met de lunch even op adem komen, zakelijke of een heerlijke lange lunch om bij te praten, wij staan altijd voor je klaar. Wil je iemand thuis, in het park of op kantoor verrassen met een geweldige lunch? Dat kan natuurlijk altijd, wij zorgen dat alles handig to-go is mee te nemen.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten.

,,Happiness is homemade… and a little by us”

De zoetekauw kan bij ons ook zijn hart ophalen; onze gebaksvitrine is dagelijks gevuld met een wisselend assortiment van taart, muffins en cookies. 

Passie, kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop. Wij staan dan ook altijd open voor leuke ideeën en samenwerkingen. Heb jij bijvoorbeeld een tof idee voor een koffiecreatie of leuke actie? Laat het ons weten! Dan kunnen we samen kijken of het een tof doppio-waardig en haalbaar idee is.

Kortom, wij zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en relaxplek in één. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch én natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op je gezicht toveren.


Wij kijken er nu al naar uit om jouw snel jouw favoriete koffie te mogen maken (en je uit te dagen in je koffie wereld)!

Tot snel! 

Get social 

Voor de hoognodige Doppio-info of gewoon af en toe een glimlach, kijk eens op:

doppio social media icons facebook    doppio social media icons twitter doppio social media icons instagramdoppio social media icons tripadvisor

 

Locatie

Doppio Espresso Delft
Hippolytusbuurt 1
2611 HM Delft

Tel: 015 - 206 11 07
b.g.g.: 0513 - 41 93 63 (hoofdkantoor)                          

 

      Doppio plattegrond delft

 

 

Openingstijden* 

       
Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00  - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:30
Koopzondag 10:00 - 17:00

*) De openingstijden kunnen wijzigen

Baristi

Ons team bestaat uit mensen met een passie voor koffie & thee. Onze baristi zorgen voor de lekkerste koffie, voorzien jou desgewenst van een advies en zorgen ervoor dat jij ontspannen kunt genieten van je bezoek aan Doppio Espresso. Wij zijn pas tevreden als jouw “Doppio beleving” optimaal is.

  • webbutton doppio bijuindebuurt
  • webbutton chemex
  • webbutton nieuwe vestiging nieuwegein

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8