Ons nieuwe logo

Utrecht Nobelstraat

espressobar Espressobar koffie Verkoop koffiebonen

wifi

Free WiFi

   
togo To Go thee Verkoop thee 7dagen 7 dagen geopend
 
lunch Lunch  high-tea  High Tea coffeelab Coffee workshop
   
 

 

Doppio Espresso Utrecht - Nobelstraat

 „We love to make coffee for the city that loves to drink it”

Bij ons kun je elke dag binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken onder het genot van jouw favoriete koffie. Kortom jouw centrale plek in de buurt. Elke dag hebben wij één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Alvast binnenkijken? Een goede sfeerimpressie krijg je door hier te klikken voor de virtuele tour.  

„Life begins after coffee”

Elke dag staan we vanaf 08:00 uur voor je klaar met ontbijt bestaande uit croissants met jam of kaas, yoghurt met muesli, vers geperste jus d’orange en heerlijke koffie. Voor een licht ontbijtje, die je ook snel (to go) mee kunt nemen onderweg naar werk, college of mee terug naar huis voor het lekkerste ontbijt op bed.

Ben je graag gelijk op de hoogte van het nieuws; begin je dag dan ontspannen met een van onze kranten en espresso erbij. Wij helpen je graag de dag goed te beginnen

Onze drielaagse Italiaanse Tosti is altijd een goed idee; als laat ontbijt, middagsnack of lekkere lunch, hij kan altijd! Maar onze lunchkaart heeft veel meer te bieden zoals diverse rijk belegde broodjes, grilled sandwiches en salades. Met de lunch even op adem komen, zakelijke of een heerlijke lange lunch om bij te praten, wij staan altijd voor je klaar. Wil je iemand thuis, in het park of op kantoor verrassen met een geweldige lunch? Dat kan natuurlijk altijd, wij zorgen dat alles handig to-go is mee te nemen.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten. 

,,Happiness is homemade… and a little by us”

De zoetekauw kan bij ons ook zijn hart ophalen; onze gebaksvitrine is dagelijks gevuld met een wisselend assortiment van taart, muffins en cookies. Wij zijn vooral trots op onze Homemade Muesli bar & Bananen bread. Deze worden dagelijks vers voor jou gebakken. Het geheim van onze healthy snack? Muesli bar? De heerlijke mix van fruit en granen. Kom maar proeven!

,,Make it yourself''

Wil je thuis ook de lekkerste espresso & cappuccino kunnen zetten of wil je graag meer leren over koffie? Dan is onze koffieworkshop echt iets voor jou!! Op de vrijdagavonden organiseren we een koffieworkshop waarin we je meenemen van koffieplant tot espresso. Uiteraard kruip je zelf ook achter onze Kees van de Western espresso machine.

NobelstraatWorkshop14

,,Be inspired"

Passie, kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop. Wij staan dan ook altijd open voor leuke ideeën en samenwerkingen. Heb jij bijvoorbeeld een tof idee voor een koffiecreatie of leuke actie? Laat het ons weten! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kunnen we samen kijken of het een tof doppio-waardig en haalbaar idee is.

Kortom, wij zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en chillplek in één. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch én natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op je gezicht toveren.

„Dream Believe Achieve” 

Leuk weetje: de espressobar aan de Nobelstraat is gestart middels crowdfunding.

Wij kijken er nu al naar uit om jouw snel (weer) jouw favoriete koffie te mogen maken (en je uit te dagen in je koffie wereld)!


Tot snel!

 

Get social 

Voor de hoognodige Doppio-info of gewoon af en toe een glimlach, kijk eens op:

 

doppio social media icons facebook doppio social media icons instagram doppio social media icons twitter doppio social media icons tripadvisor

 Locatie

Doppio Espresso Utrecht
Nobelstraat 239
3512 EM Utrecht
Tel: 030 - 27 64 676
b.g.g.: 0513 - 41 93 63 (hoofdkantoor)                          

 

      

 

Doppio-plattegrond-nobelstraat 

 

Openingstijden* 

       
Maandag 08:00 - 19:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag 08:00 - 19:00
Donderdag 08:00 - 19:00
Vrijdag 08:00 - 19:00
Zaterdag
08:00 - 19:00
Zondag 08:00 - 19:00

*) De openingstijden kunnen wijzigen

Route

Route nodig naar Doppio Nobelstraat?
Gebruik de loop route vanaf station of voor de auto

In het nieuws

Diverse media hebben de komst van Doppio Espresso naar de Domstad opgemerkt. Benieuwd wat ze over ons en de start van Doppio Espresso aan de Nobelstraat schrijven? Kijk dan snel hieronder:

http://www.outofhome-shops.nl/13189/doppio-opent-in-utrecht-na-crowdfunding  
http://www.outofhome-shops.nl/13502/doppio-espresso-opent-nieuwe-vestiging-in-utrecht  
http://www.telegraaf.nl/overgeld/slim-zuinig/Mijn_Kasboek/21876707/__Mijn_kasboek__Peter_over_hoe_hij_met_geld_omgaat__.html  
http://vanallesoverkoffie.com/2013/11/25/doppio-espresso-opent-nieuwe-vestiging-in-utrecht/ 
http://www.dichtbij.nl/utrecht-en-leidsche-rijn/eten-en-drinken/artikel/3346987/gratis-lactosevrije-cappuccino-in-utrecht-.aspx 

 

Baristi

Ons team bestaat uit mensen met een passie voor koffie & thee. Onze baristi zorgen voor de lekkerste koffie, voorzien jou desgewenst van een advies en zorgen ervoor dat jij ontspannen kunt genieten van je bezoek aan Doppio Espresso. Wij zijn pas tevreden als jouw “Doppio beleving” optimaal is.

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8