Ons nieuwe logo

Haarlem

espressobar Espressobar koffie Verkoop koffiebonen koffiemachines_grijs Verkoop koffiemachines wifi Free WiFi
togo To Go thee Verkoop thee onderhoudsmiddelen_grijs Verkoop onderhouds-producten 7dagen 7 dagen geopend
lunch Lunch coffeelab_grijs Coffee lab academy_grijs Coffee academy  

Doppio Espresso Haarlem

 vacature button  

Bediening (ma-vr)

In de bediening bieden wij nog een leuke bijbaan voor iemand die van afwisseling en koffie houdt! De ene dag sta je in de hectiek van de keuken de mooiste broodjes te maken terwijl je de volgende dag in de zaak weer de rust zelve bent en vol passie de koffie staat te adviseren. En ook aan het geweld van de koffiemachine zal je op den duur niet ontkomen! In onderling overleg bieden we een vacature tussen de 24 en 28 uur doordeweeks. Kom jij ons team in van maandag t/m vrijdag versterken? Lees hier meer of mail je motivatie en CV direct naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De vestiging

In het sfeervolle Haarlem aan de Zijlstraat hebben wij onze 23e vestiging geopend. De espressobar heeft een prachtige ligging midden in de monumentale binnenstad, die wordt gekenmerkt door veel exclusieve winkels, trendy kledingzaken, charmante winkeltjes en talloze speciaalzaken. Doppio Espresso past met haar uitgebreide assortiment perfect in het Haarlemse straatbeeld. 

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over voldoende werkplekken, gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten. Bijzonder aan het pand, waar voorheen een bank in gevestigd zat, zijn de enorm kluizen in de kelder. Het terras is ideaal om de eerste zonnestralen op te vangen en te genieten van het uitgebreide assortiment bestaande uit koffie, thee, ontbijt, rijk belegde broodjes en deeg- en zoetwaren.

Wij zijn enthousiast over de locatie in Haarlem: “Haarlem heeft een sfeervol centrum met een exclusief en trendy winkelaanbod, waar een Doppio Espresso vestiging goed bij aansluit. De gekozen locatie biedt uitstekende mogelijkheden om de inwoners en bezoekers van Haarlem blij te maken met prachtige koffies en goede service”.

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso begint Michel Jansen een trendy, strak maar sfeervol vormgegeven zaak waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Michel heeft als visie een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Hij wil mensen laten genieten en met een goed gevoel huiswaarts laten keren.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten!

 

Get social

Voor de hoognodige Doppio Espresso info of gewoon af en toe een glimlach, kijk eens op:

  • Facebook: DoppioEspressoHaarlem
  • Twitter: @DoppioHaarlem 

facebook twitter

 

 

Locatie 

Doppio Espresso Haarlem 
Zijlstraat 78-80
2011 TR Haarlem
Tel: 023 - 583 18 83
b.g.g.: 0513 419 363 (hoofdkantoor)

Doppio-plattegrond-haarlem 

Openingstijden 

       
Maandag gesloten    
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag
11:00 - 17:00

* De openingstijden kunnen wijzigen

Onze melanges

Espresso: Onze espressomelange is gebrand door Stel Moka in Italië. De eigenaar van Stel Moka is gepassioneerd, competent én toegewijd. Deze combinatie zorgt voor een zorgvuldig samengestelde melange uit bijna perfecte arabica (screen 18/19) bonen uit met name Brazilië, Costa Rica en Equador. Er wordt een heel klein beetje robusta
 

Special: vraag de barista naar de special van de dag.

Onze baristi

  • Jouw naam hier? Solliciteren mag! Het beste kun je een email sturen met je CV, motivatie en een foto van jezelf naar: sollicitatie *at* doppio-espresso.nl.

© Doppio Espresso - Experience. Passion.

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8