Ons nieuwe logo

Milla

milla logo

kruiden infusie

Milla
Kamille, Citroengras, Sinaasappel (kruidenthee)
Kamille heeft een speciaal plaatsje in ieders hart. Het is een uitzonderlijk relaxende, zachte feel-good infusie. We hebben een zoetje en een twist toegevoegd, en resultaat is simpelweg subliem. Het verwarmt je hart bij elke slok.

milla losse thee

Nettare d'africa

nettare d africa logo

rooibos infusie

Nettare d'Africa
Rooibos, sinaasappelzest
We hebben de zoete en zesty smaak van sinaasappel en cranberry toegevoegd aan deze relexende cafeine-vrije rooibos uit Zuid Afrika. Hij kan zowel warm als koud gedronken worden.

nettare d africa losse rooibos

Pu Erh

Pu Erh thee heeft aardse tonen en een uniek, uitgesproken aroma. In China gelooft men traditioneel dat het bijdraagt in de spijsvertering en cholesterol verlaagt.

Pu Erh onderscheidt zich duidelijk van zwarte thee en moet daarom ook in een aparte categorie geplaatst worden. Het zit hem in de fermentatie die radicaal anders is. Na het verwelken worden de bladeren verwarmd tot zeer hoge temperaturen (ongeveer 300 °C) waarbij alle enzymen worden gedood. De bladeren worden vervolgens bevochtigd met waterdamp, gevuld in speciale doeken en "gemasseerd". Op dit punt begint een zogenaamde na-gisting veroorzaakt door bacteriën. Dit wordt meerdere malen herhaald. Aan het einde van het fabricageproces wordt pu erh vaak samengedrukt in verschillende vormen (tegels, pellets, vogelnesten). De resulterende thee kan direct worden geconsumeerd of opgeslagen, voor zeer lange periodes. Het is de enige thee die in complexiteit en waarde verhoogt met het verstrijken van de tijd. De smaak is onderscheidend en doet denken aan hout of vochtige aarde en wordt geleidelijk "op leeftijd" steeds genuanceerder. De afgelopen tijd is pu erh thee zeer populair geworden in westerse landen vanwege zijn gezondheidbevorderende imago en zijn lage niveau van cafeïne.

  • puerh detailsPu Erh
    Pu erh thee, kokosnoot

    De Pu Erh thee is misschien wel het meest esoterische van de Chinese rassen, die van oudsher helpt in de spijsvertering en om het cholesterolgehalte te verlagen. Zijn aardse geur is uitgesproken, en het samenbrengen met kokosnoot geeft een bijzonder geslaagde melange.

  • Pu Erh thee van Blend

Sencha Currant

sencha currant logo

groene thee infusie

Sencha groene thee, oolong, rode bessen

 Onze speciale melange van Japanse Sencha groene thee, Formosa, semi- gefermenteerde Oolong en rode bessen, komen te samen met het zoetje van vanille. Dit geeft deze thee een ronde smaak en een ongekend zachte geur.

sencha losse thee

Sweet Almond

sweet almond logo

kruiden fruit infusie

Sweet Almond
Stukjes Appel, Kaneel, Amandel
Geroosterde amandel was de inspiratie voor deze appeltaart-achtige combinatie van appel, geschaafde amandel en kaneel. Een zachte cafeine vrije infusie zonder thee.

sweet almond losse thee

doppio social media icons facebookdoppio social media icons linkedindoppio social media icons twitter

Contact

Doppio Espresso Hoofdkantoor
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Franchise
Tel: 0513 - 419 363

Doppio Espresso Zakelijk en Webshop
Tel: 0513 - 820 138

(van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30-17.00 uur)

Doppio Winnaar AD koffietest 2008

Doppio Wint Jonge Ondernemersprijs 2010

doppio award 4

doppio award 6

doppio award 7

doppio award 8